Willemsen AfdichtingsTechniek

Willemsen AfdichtingsTechniek

Proostwetering 27e, 3543 AB  Utrecht

Over ons

Op 10 maart 2014 zijn wij gestart met kitbedrijf W.A.T. (Willemsen AfdichtingsTechniek). Met meer dan 20 jaar ervaring in afdichtingstechnieken zijn wij een serieuze partner voor u. Door ons open karakter en flexibele organisatie, hebben wij een grote slagvaardigheid. Door vakmanschap en visie te koppelen aan persoonlijke betrokkenheid leggen wij de basis voor duurzame klantrelaties.

Kitbedrijf W.A.T. (Willemsen AfdichtingsTechniek) is opgericht vanuit de gedachte om de expertise van een kitfabrikant (hoe wordt een kit gemaakt en wat zijn diens eigenschappen) en de expertise van een applicatiebedrijf (hoe de kit te verwerken) te combineren om zo tot het beste resultaat te komen. Wij hebben een landelijk netwerk aan kitters zonder overheadkosten. Hierdoor krijgt u een goede applicatieprijs, een vakkundig advies en het beste resultaat. Willemsen AfdichtingsTechniek maakt gebruik van partijen die dicht bij het werk gevestigd zijn. Dit voorkomt het onnodig rijden van kilometers wat de flexibiliteit en de service ten goede komt.

Onze Missie

Het zorgen voor een duurzame oplossing voor het afdichten voor elk gebouw in Nederland. Kitbedrijf W.A.T. staat voor 100% betrouwbaarheid in advies, prijs, projectbegeleiding en nazorg. Goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor de opdrachtgevers.

Daarnaast beseffen wij dat duurzaamheid het belangrijkste criterium voor de verre toekomst zal zijn. Kitbedrijf W.A.T. gaan dan ook zorgvuldig om met de natuurlijke omgeving. Uitgangspunt hierbij is om zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen van toekomstige generaties door:

  • Producten te gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu;
  • Goede kwaliteit van de producten en de toepassing, zodat het werk langer meegaat;
  • Restafval op een juiste wijze af te voeren;
  • Partijen in te schakelen die dicht bij het werk gevestigd zijn om zo de CO2 uitstoot te verminderen;
  • Offertes en facturen per mail te versturen.

Visie

Kitbedrijf W.A.T. gaat voor een oplossingsgerichte, kosten- en milieubesparende duurzame toepassing. Het goed op elkaar laten aansluiten van meerdere werkzaamheden wat zorgt voor efficiënt en effectief werken.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.