Rijnzigt, hier wil je wonen

In Zoeterwoude bouwt Bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten aan de nieuwbouw van 43 appartementen aan de Hoge Rijndijk.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex wordt gebouwd in een groene en waterrijke omgeving en wordt uiterst comfortabel. Het ontwerp is van architectenbureau Pact3D uit Hoogmade.

De dertig royale koopappartementen en de twaalf vrije sectorhuurwoningen worden vormgegeven met veel oog voor detail. Alle appartementen worden uitgerust met kwalitatief uitmuntende materialen en krijgen een duurzame balans ventilatie. Hier wil je wonen!

Voor toegang tot het dak koos Pact3D voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik is de onderhoudsploeg zeker van een veilige daktoegang en wordt tegelijkertijd bijgedragen aan de duurzaamheidsambitie van de ontwerper en bouwer. Het luik is namelijk thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. In dit project wordt het luik geleverd in combinatie met een ladder. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Goed te weten: alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.