Rookmelders elke 10 jaar vervangen

Elke 10 jaar moeten rookmelders worden vervangen, als men deze langer laat hangen neemt de kans op vals alarm toe en er is geen garantie dat de rookmelder bij brand nog alarm slaat.

Oude rookmelders zijn vervelend

Rookmelders vervang je om de 10 jaar. Ze gaan niet onbeperkt mee. Marktleiders FireAngel en Ei Electronics adviseren een rookmelder elke 10 jaar te vervangen. Vuil en stof zorgen ervoor dat de melders niet meer betrouwbaarheid zijn na deze tijd. En dan is het ook nog de bedoeling dat u zelf de rookmelder elk jaar 1 a 2 keer schoonmaakt met de stofzuiger. En dat schoonmaken vergeten de meesten mensen te doen. Dit zorgt ervoor dat veel rookmelders al veel eerder vals alarm kunnen gaan geven doordat ze vuil zijn. Vervolgens weet men niet wat er aan gedaan moet worden en gaat de rookmelder van het plafond. Weg brandveiligheid.

Rookmelder onderhouden of vervangen
NaQuBo Comfort en Veiligheid helpt u graag met het onderhoud en eventueel vervangen van uw rookmelders. Mocht u zelf niet in staat zijn uw rookmelders te vervangen dan kunnen wij het ook voor u doen. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Ook kunnen wij u ondersteunen met het onderhoud.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken met ons. Wij doen dit ook voor complexen of VVE.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Lus 3G 55, 1742PH  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.