Schilderwerk

Bij Sterenborg Schilders kunt u terecht voor het laten uitvoeren van zowel binnen- als buitenschilderwerk. Of het nu gaat om houten delen, zoals kozijnen van ramen en deuren, de gevel van een woning of gebouw of een plafond.

Binnen- en buitenschilderwerk aan houten delen, wanden en plafonds

Hoogwaardige producten
Buitenschilderwerk heeft veel te verduren onder invloed van weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, maar ook zand. Onze producten zorgen ervoor dat uw schilderwerk voor een lange periode tegen deze omstandigheden is opgewassen. De komende jaren profiteert u daardoor van schilderwerk in uitstekende staat.

Schilderwerk bij particulieren en bedrijven
Sterenborg Schilders verzorgt het schilderwerk voor particulieren, bedrijven en diverse woningcorporaties. De verfproducten die we tijdens onze werkzaamheden gebruiken, worden in overleg met u gekozen. Op die manier komen we samen tot het gewenste eindresultaat.

Sterenborg Schilders inschakelen voor uw schilderwerk
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het schilderwerk in of aan uw woning of gebouw? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien u graag van meer informatie over onze werkwijze en de opties voor binnen- en buitenschilderwerk.

Bedrijvengids Geplaatst door
Sterenborg Schilder- en Vastgoed Onderhoud

Sterenborg Schilder- en Vastgoed Onderhoud

Velperbuitensingel 19, 6811 AH  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.