Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Service

21 januari 2019
Een storing komt nooit gelegen. Als u belt, stemmen we samen af hoe dringend de situatie is.
LEES VERDER

Kan uw deur of hek niet meer dicht of open?l

Dan springen we direct in de bus en zijn we binnen 2 uur bij u. Heeft het minder haast, dan komen we of binnen 24 uur of binnen de week. U wordt dan op de route van onze servicemonteurs gepland. Uiteraard doen we dit in goed overleg met u.

Nooit onnodig wachten
Wij zorgen ervoor dat er altijd meerdere monteurs paraat staan. Dat als er één monteur onderweg is, dat er altijd een ander klaar staat om uw probleem te verhelpen. Heeft het enorm veel haast, dan kan onze contactpersoon u alvast via de telefoon helpen. Is het gelukt om uw probleem via de telefoon op te lossen, dan loopt onze monteur op locatie toch nog even alles grondig door.

Voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • binnen 2 uur op locatie
  • korte lijnen
  • ervaring met alle merken
  • telefonisch advies

Ramkraak
Bent u slachtoffer van een ramkraak en is uw deur of hek totall loss? Bel ons meteen. Wij plaatsen zo nodig direct een nooddeur, zodat u uw pand weer kunt afsluiten. Daarna ruimen we alle schade op en nemen dit mee. Zo kunt u de volgende ochtend toch weer netjes opengaan voor uw klanten.

Meer aan de hand?
Mocht het probleem groter zijn of moet de deur compleet vervangen worden? Dan regelen wij dit ook. Van overheaddeur en aluminium pui tot automatisch hekwerk. Ons doel is dat uw werkprocessen er zo min mogelijk onder leiden.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

D.M.T Techniek
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES