Slagboom extra functionaliteiten

Een slagboom plaatsen brengt extra mogelijkheden met zich mee, waardoor toegang nog eenvoudiger verleend kan worden. Denk bijvoorbeeld aan kentekenherkenning en camerasystemen.

Geplaatst door: Lagarde Groep

Toegangscontrole slagbomen

Hieronder zetten we de integratiemogelijkheden voor u op een rijtje:

  • Kentekencamera's
  • Lange afstandlezers
  • Kaartlezers
  • GSM-modules
  • Intercoms

 

kentekencamera's met kentekenherkenning

Een kentekencamera herkent kentekens en verleent op basis hiervan toegang. Registreer bezoekers en personeel zodat zij automatisch toegang krijgen tot uw terrein. U heeft nergens omkijken meer naar!

 

Lange afstandlezers

Een auto herkennen binnen 10 meter radius? Het kan met behulp van lange afstandlezers. Hiermee wordt automatisch toegang verleend aan personeel en gasten.

 

Kaartlezers

De meest voorkomende toepassing bij een slagboom: een kaartlezer. Bevoegden beschikken over een kaart of tag die zij aanbieden aan de kaartlezer. Het voordeel is dat u per kaart/tag rechten kunt instellen.

 

GSM-modules

Wat heeft u altijd bij u? Uw smartphone. Ook hiermee kan toegang verleend worden. Het telefoonnummer van de gebruiker wordt gebruikt als toegangscode waardoor het niet mogelijk is toegang te verschaffen aan derden. Ook hier zijn per gebruiker rechten in te stellen.

 

Intercoms

De intercom is ongetwijfeld bekend bij u. De nieuwste generaties intercoms werken op basis van GSM. Hierdoor hoeft u geen videofoon of wandtelefoon aan te schaffen. U beheert de namen en nummers via het internet.

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor het plaatsen van een slagboom én deze uit te breiden met de gewenste functionaliteit? Kijk voor meer informatie op https://www.slagboomspecialist.nl/toegangscontrole/.

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Voorthuizerstraat 69 c, 3881 SC  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.