Gerelateerde suggesties:

Slagboom met toegangscontrole

Zoekt u naar een oplossing voor het verlenen van toegang tot uw terrein? Bijvoorbeeld voor uw appartementencomplex of organisatie? Een slagboom met toegangscontrole is dan een interessante optie.
LEES VERDER

Slagboom met toegangscontrole

Zoekt u naar een oplossing voor het verlenen van toegang tot uw terrein? Bijvoorbeeld voor uw appartementencomplex of organisatie? Een slagboom is dan een interessante optie. En tegenwoordig is er meer mogelijk dan alleen het plaatsen van de slagboom. Denk aan soepel toegang verlenen met behulp van kentekencamera’s, intercoms, GSM-modules, kaartlezers, lange afstandlezers of handzenders.

 

Kentekencamera’s
Hoe makkelijk is het als u aan komt rijden en de slagboom verleent direct toegang? Dit kan onder andere door kentekenherkenning. De camera herkent het kenteken van de auto(‘s) waarop de slagboom automatisch omhoog gaat.

 

Intercoms
De intercom bij de slagboom, wie kent deze oplossing niet? U ziet via de camera direct wie er toegang wil. De intercom voor de slagboom kunt u toevoegen aan uw huidige intercomsysteem.

 

GSM-module
De slagboom herkent uw telefoonnummer. U kunt de ‘slagboom bellen’ zodat deze opengaat. De nummers beheert u in een webportal.

 

Kaartlezers
De meest voorkomende oplossing is een kaartlezer, ook mogelijk met tags of druppels. Er wordt een kaartlezer geïnstalleerd. Degenen die standaard toegang hebben ontvangen een kaart/tag/druppel, waarmee zij toegang hebben.

 

Lange afstandlezers
In de betreffende auto’s worden ‘stickers’ geplaatst. De ‘lange afstandlezers’ herkent deze stickers binnen 10 meter. Dit gaat middels RFID-technologie, zodat een vlotte doorstroming ontstaat. Eigenlijk heeft de lange afstandlezer veel overeenkomsten met de kentekencamera: u hoeft zelf namelijk niks te doen!

 

Handzenders
De laatste optie die we noemen is een handlezer. Middels een afstandsbediening opent u de slagboom op afstand. Deze optie wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een GSM-module. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag vrijblijvend! Kijk op www.slagboomspecialist.nl.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen