Slimme LED Parkeergarageverlichting

LED Parkeergarageverlichting, slimmer kunnen we het niet maken

Geplaatst door: Pre-Lite

De LED Tri-Proof verlichting Serie Maas van Pre-Lite heeft het allemaal!Door het gebruik van slimme sensoren, timers en/of dimmers, zorgen we ervoor dat er in de parkeergarage altijd voldoende licht schijnt op het juiste moment. Niet minder, maar ook niet meer. Op die manier kunnen bezoekers veilig in- hun weg in de parkeergarage vinden, zonder kans op schade, ongelukken of andere incidenten. Bovendien gaat er geen kostbare energie verloren. U behaalt optimaal rendement tegen minimale kosten. Welke vastgoedbeheerder wil dat nou niet?

Besparing tot ca 80%
Met de LED Tri-Proof verlichting Serie Maas bent u verzekerd van de hoogste lichtkwaliteit en kunt u 80% besparen ten opzichte van traditionele TL verlichting. Wij hanteren de NEN normen t.a.v. de verlichtingssterkte (NEN 12464-1). We stellen de lichtsterkte precies af op elke situatie. Slim, want zo voorkomen we dat er onnodig licht brandt. Verder koppelen we de armaturen handig aan elkaar zodat maar één armatuur van stroom hoeft te worden voorzien. Ook dat voorkomt onnodig energieverlies en hoge onderhoudskosten.

 

Pre-Lite Innovatie from IMPACT 365 on Vimeo.


Snelle en efficiënte service
Pre-Lite staat voor de beste dienstverlening. Wij houden van duidelijke taal, korte lijnen en strakke planningen. We nemen de verantwoordelijkheid voor de complete installatie en zorgen dat het werkt. Is er sprake van oude verlichting die verwijderd moet worden? Dan demonteren we die en zorgen we ervoor dat alle afgedankte materialen goed terecht komen. Hierbij werken we nauw samen met wecycle.nl.

Nog meer voordelen van LED Tri-Proof verlichting serie Maas
• Corrosie-bestendig, toepasbaar in vochtige omgevingen;
• Goede warmteafvoer door type 6063 vliegtuig aluminium;
• Heldere en uniforme lichtafgifte, zonder UV straling;
• Gebruik hoogwaardige LED chips en componenten voor lange levensduur;
• Optionele functies: bewegingssensor, noodbatterij en dimmer;
• Snel en eenvoudige installatie, koppelbaar in series;
• Slagvast en bestand tegen vandalisme (IK 10);
• Stofdicht en Waterdicht: IP 69;
• Hoge kwaliteit flikkervrije driver;
• V0 certificering: vuurbestendig;
• 4KV blikseminslag bestendig;
• 5 jaar garantie.

Wees slim en schakel over op de LED Parkeergarageverlichting van Pre-Lite
Wilt u niet zomaar een oplossing voor uw parkeergarage, maar de slimste? Meer informatie vindt u hier. Natuurlijk kunt u ook meteen een demo aanvragen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te demonstreren hoe de LED Tri-Proof verlichting Serie Maas werkt. U zult versteld staan van de hoge lichtopbrengst en het lage energiegebruik.

Bel gerust om een afspraak te maken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.