SPILTECH  ALS ONE-STOP-SHOP

DE IDEALE PARTNER VOOR ELK PROJECT

Geplaatst door: Spiltech

Spiltech

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een complex domoticasysteem of het automatiseren van een bestaande, handmatige schuifdeur: Spiltech beschikt over alle benodigde kennis, middelen en vakmanschap om jouw wens te realiseren. Deze belofte kunnen we doen dankzij onze uitgebreide ervaring in het werkveld en onze vele partners in het vakgebied. Gezamenlijk denken, ontwerpen en ontwikkelen, zodat alle betrokken partijen optimaal profijt hebben. Spiltech heeft de ambitie om nieuwe systemen te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor iedereen. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor iedere situatie en elk budget. Als kleine onderneming zijn we flexibel en concurrerend in prijzen en mogelijkheden. En daar staan we om bekend: vele zorginstellingen, gemeentes en particulieren gingen je al voor.

 

Spiltech wordt geleid door André Spil. Met zijn jarenlange ervaring in de bouwsector heeft hij de kundigheid om ieder project tot een goed einde te brengen. André staat je graag met raad en daad bij. Hij is een aanpakker en is veelzijdig ingesteld. Door zijn ervaring en compassie met mensen met een beperking heeft hij een grote persoonlijke affiniteit voor zorgprojecten van ieder formaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Spiltech

Spiltech

Travalje 35, 1701 HN  Heerhugowaard

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.