TF-signaal & warmwater / verlichting

Bent u er van op de hoogte dat de netbeheerders per 1 juli 2021 stoppen met het doorgeven van het TF signaal? Het TF signaal wordt gebruikt voor de dag/nacht omschakeling van o.a. portiekverlichting, warm water boilers etc..

Geplaatst door: Theben

Het TF-signaal verdwijnt

Mogelijk bent u binnen uw organisatie hier al lang op voorbereid en zijn de nodige voorzieningen al getroffen.
Toch willen wij als Theben u hier nogmaals op attenderen, mede omdat Theben een eenvoudig en goedkoop alternatief heeft voor het TF relais.

Allereerst een korte introductie: Theben is producent van (gebouw) automatiseringsproducten, denk hierbij aan schakelklokken, bewegingsmelders , smart home systemen en klimaat regelingen.
Ons gehele portfolio is hier te bekijken.

De oplossing

Dan de oplossing: een schakelklok die we leveren in een kunststof behuizing die op eenvoudige wijze geïnstalleerd kan worden, op de plaats waar momenteel het TF relais gemonteerd is.


De behuizing is voorzien van een wartelinvoer en een klemmenstrook waar voeding en boiler direct op aangesloten kunnen worden.


Eventueel kan de behuizing voorzien worden van een pulsdrukker; waarmee de bewoner ook de mogelijkheid heeft om overdag warmwater te produceren, mocht onverhoopt het warmwater reservoir van de boiler leeg zijn.

Kosten?

De kosten voor deze oplossing liggen tussen de € 175,- & € 200,- netto excl. BTW, afhankelijk van het benodigde aantal. Dit is exclusief installatiekosten. Levering in onderling overleg.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of met ons verkoopkantoor in Apeldoorn te bereiken op telefoonnummer: 055-2020000.

Wij kunnen u informeren over het verdwijnen van het tf-signaal en de mogelijkheden. Heeft u andere vragen, over bijvoorbeeld één van onze producten of de mogelijkheden dan kunt u deze altijd stellen!

Bedrijvengids Geplaatst door
Theben

Theben

Laan van de Leeuw 34, 7324 BD  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.