Thermische camera's

Welke fysieke bedreigingen zijn er voor uw bedrijf? Wat doet u bijvoorbeeld bij brand buiten het bedrijfsgebouw? Zomaar wat vragen die we u stellen. Thermische camera's bieden uitkomst. Lees de blog op https://www.lagarde.nl/blog/thermische-cameras
LEES VERDER

3 situaties voor thermische camera's

Veel bedrijven beveiligen hun terreinen met camera's, heel goed! Dit schrikt namelijk veel kwaadwillenden al af. Maar hoe zit het de beelden van deze camera's. Als er zich dan een incident voordoet, zoals een inbraak, hoe goed zijn de beelden dan? 

Slechts één van de voorbeelden waar thermische camera's uitkomst bieden. 

 

Inbraakdetectie

Doordat er een groot contrastverschil is tussen persoon/voortuig en de omgeving, is een thermische camera in staat dit snel te onderscheiden. Met een vooraf ingesteld detectiegebied kan er daarom snel automatisch gealarmeerd worden. Zo kunnen hulpdiensten al, wanneer nodig, worden ingeschakeld. Handig, die tijdwinst!

 

Branddetectie

Ook kunnen deze thermische camera's ingezet worden om beginnende brand te ontdekken. Of bij bedrijfsprocessen waarbij temperatuurcontrole nodig is. Snelle detectie, dit geeft de mogelijkheid om snel te handelen voordat de situatie onhoudbaar wordt.

 

Herkenning

Er is strenge wetgeving omtrent privacy. Dus camera's die gezichten opnemen, dat is niet de bedoeling. Ook daarvoor bieden thermische camera's uitkomst. Want hiermee worden gezichten niet opgenomen op beeld. Wel kunt u de situaties terugzien. Dit is ook een goede optie voor bijvoorbeeld ruimtes met mistgeneratoren. 

 

Meer weten over camerabeveiliging? Of specifiek over thermische camera's? Neem gerust contact met ons op!

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.