TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang.

Geplaatst door: Dentech

.

Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Dentech beheert en verzorgt al jaren innovatieve oplossingen voor bedrijven.
Dentech gebruikt ook toegangscontrole voor werktijdenregistratie van personen binnen een bedrijf. U kunt dan de werkelijk gewerkte uren verlonen. Ook zijn er klanten die meerdere projecten hebben lopen en willen dat er per project een uren verantwoording is.

Maar toegangscontrole is tegenwoordig meer.
Zo kunnen er ook koppelingen met gebouwbeheersystemen gemaakt worden om verlichting of verwarming/koeling mee te beheren.
Pas blokkeringen bij voorgeschreven veiligheidssituaties alleen een afgeschermde gebruikersgroep mag het gebouw betreden als het inbraakalarm aan staat.
CCTV gekoppeld aan toegangscontrole, om een beeld bij een TAG aanbieding te generenen (wie komt er binnen).

.

Informatieblok

TOEPASSINGEN
Een aantal voorbeelden:

toegangsdeuren
projecturen registreren
IRIS toegangscontrole
vinger toegangscontrole
koppelingen met gebouwbeheersystemen
werktijden van personen


OPLOSSINGEN
Dentech is in staat om software te schrijven geheel naar de wens van de klant. Verlonen via de digitale gegevens, per project weten hoelang wie heeft gewerkt voor welk project. Om ergens toegang te krijgen kunt u worden voorzien van:

codepaneel
myfare passen
tags
IRIS
vinger


GOED TE WETEN
Er zijn oplossingen voor 1 deur, maar u kunt ook een geheel gebouw voorzien van toegangscontrole. Hierbij moet men goed rekening houden met nooddeuren!!!!! en hierbij denkend aan nooddrukkers. Voor verdere informatie staan we u graag te woord en heel graag komen we bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ook voor een referentie bij u in de buurt kunnen we zorgen, gezien we al jaren deze betrouwbare installaties verzorgen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dentech

Dentech

Kroonstraat 3, 4879 AV  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.