Toegangscontrole met deurautomaten

Op zoek naar een COVID 19 proof oplossing voor toegangscontrole? Combineer toegangscontrole met deurautomaten.
LEES VERDER

COVID 19 proof

Tijdens de coronacrisis denken organisaties en VVE's na over hoe zij nog hygiënischer kunnen werken. Zoveel mogelijk werken/communicatie op afstand, zoveel mogelijk objecten schoonmaken na gebruik. Bijvoorbeeld ook deurklinken. 

Hoe handig zou het zou zijn als deuren automatisch opengaan? Dit kan met toegangscontrole in combinatie met deurautomaten. Zo heeft u ook nog eens grip op wie wanneer toegang heeft!

 

Openen via telefoon of tag

Tegenwoordig werken steeds meer organisaties en VVE's met een toegangscontrole oplossing. De meestgebruikte manier is via tags of via de smartphone. Als u naar binnen wilt houdt u de tag voor de wandlezer of opent u de deur via een app op uw smartphone. 

Als de deur voorzien is van een deurautomaat gaat deze automatisch open. 

Hoe gaat de deur aan de andere kant open? Bijvoorbeeld via een sensor of (ook) een wandlezer. 

Kortom, helemaal geen fysiek contact! En dus verkleining van het risico van besmetting.

 

Toegangscontrole en/of deurautomaten

Benieuwd naar een toegangscontrole oplossing in combinatie met een deurautomaat? Of één van beide oplossingen implementeren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Neem gerust een kijkje op onze pagina over toegangscontrole of deurautomaten.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.