Toegankelijkheid van uw

Uw woning niet kunnen bereiken, omdat de galerijvloer onderhoud nodig heeft? Een vervelende situatie, die u te allen tijde wilt voorkomen.

Geplaatst door: Soprema

Kopregel

Wanneer de galerij van uw complex aan onderhoud toe is, is het van belang dat de renovatieperiode zo kort mogelijk duurt. SOPREMA biedt met de producten van ALSAN dè oplossing. Vloeibare waterdichtingssystemen op basis van PMMA kunststofharsen. Systemen die opgebouwd zijn uit zeer snel drogende producten waardoor de galerij na 1,5 uur weer beloopbaar is en na 24 uur zelfs weer volledig belastbaar. 

Voorkomen is beter dan genezen
Vrijwel alle minerale bouwstoffen, en dus ook beton, zijn poreus. Invloeden van buitenaf zoals CO?, regen, zouten en vorst- en dooicycli kunnen grote schade aanrichten als beton niet op een juiste manier beschermd wordt.

 Als betonbescherming niet juist plaats vind, hebben invloeden van buitenaf vrij spel. Ook vervuilers, zoals graffiti, kauwgom, olie, mossen en algen, kunnen er aan bijdragen dat een gebouw zijn uitstraling verliest.

Galerijvloeren

Galerijvloeren en balkons worden continue blootgesteld aan verschillende soorten belasting. Daarnaast moeten zij voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, brandbestendigheid, mechanische belasting en evt. chemische bestendigheid.

 

Met de producten van ALSAN biedt SOPREMA u in iedere situatie een gewenste oplossing. De levensduur van de constructie wordt verlengd, het beton wordt duurzaam geconserveerd en de veiligheid en comfort worden verhoogd door het aanbrengen van bijvoorbeeld een antisliplaag.  Galerijvloeren kunnen naadloos ingewerkt worden, in iedere gewenste kleur en volgens ieder gewenst patroon.

 

Meer informatie
Heeft u vragen? Laat u informeren en inspireren door onze experts, info@soprema.nl,

Bedrijvengids Geplaatst door
Soprema

Soprema

Geeuwkade 21, 8651 AA  IJlst

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.