Uit de wind met balustrade windschermen

Comfortabel uit de wind en veilig genieten van uw uitzicht. Dat kan met de windschermen voor balustrades van Metalura. Balustradebeglazing bestaat uit 8 mm gehard veiligheidsglas en is veelzijdig toepasbaar; zoals op uw balkon, dakterras of aan het water.

Geplaatst door: Metalura

Veilig uit de wind

Een windscherm tegen balustrade is niet alleen functioneel tegen de wind en veilig, maar zorgt ook voor een luxe uitstraling. De randen van het glas zijn mooi gepolijst. Het veiligheidsglas wordt door middel van RVS-boutdoorsteking met aluminium beugels bevestigd aan de balustrade. Zo behoudt u volledig doorzicht. De balustradebeglazing bestaat uit 8 mm gehard veiligheidsglas en is veelzijdig toepasbaar; voor op uw balkon, Frans balkon of dakterras.

Balkonbeglazing op maat

Metalura maakt alle windschermen tegen de balustrade op maat, waardoor bijna iedere afmeting mogelijk is. De balkonbeglazing meten we vooraf tot op de millimeter nauwkeurig in. De balkonbeglazing wordt op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd door onze eigen montagemedewerkers van Metalura. Voor u de garantie op onze onberispelijke kwaliteit.

Een transparante uitstraling

Balkonbeglazing voor balustrades van Metalura biedt u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag. Veilig en aangenaam uit de wind. U creëert nieuwe mogelijkheden zonder het verlies van panorama. Ontdek de vele mogelijkheden die Metalura u biedt om uw balkon met glazen balustrade veilig in te richten en laat u inspireren.

Bezoek de showroom in Alblasserdam of kijk online op www.metalura.nl. De showroom is ook virtueel te bezoeken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.