Gerelateerde suggesties:
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2 2952 CA  ALBLASSERDAM

Over ons

Metalura balkonbeglazing

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk tuinkamers, opvouwbare balkon- en terrasbeglazing en windschermen van hoge kwaliteit rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Wortels Metalura

De wortels van Metalura liggen in Hardinxveld-Giessendam, waar de oud-technisch directeur Gerit Wemmers in 1999 een staalconstructiebedrijf begon dat bijzonder mooie en speciale ontwerpen voor een vaste klantenkring maakte. In 2005 startte dit bedrijf met de ontwikkeling van een eigen productlijn waar het in 2008 de markt mee op ging, met als voornaamste product balkonbeglazing. Daarnaast voorzag het bedrijf in windschermen, terrasbeglazing en tuinkamers. 

In 2012, 2013, 204, 2016 en 2017 ontving het de FD Gazellen Award, wat betekent dat Metalura zich mag scharen onder de 100 snelstgroeiende MKB-bedrijven van Nederland. Deze groei is mede behaald dankzij de reclame die de klanten van het eerste uur voor Metalura maakten (en nog steeds maken). De werkwijze van Metalura: de korte lijnen, het goede contact en de mooie producten, vallen in de smaak bij een breed publiek.

Metalura is een dynamisch bedrijf in de Alblasserwaard dat met zijn tijd mee gaat, maar vooral ook het Hollands ambacht hoog in het vaandel heeft. We zijn er trots op dat er in deze 'kenniseconomie' nog steeds ruimte is voor bedrijven 'die dingen maken'; voor bedrijven die eigentijdse, degelijke kwaliteit leveren en kunnen groeien tegen het economisch tij in.

Meer informatie over balkonbeglazing van Metalura en een video bekijken over de bediening?

Kijk dan op www.metalura.nl/balkonbeglazing of op www.metalura.nl

Recente artikelen
Reacties