Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Over ons

Metalura balkonbeglazing

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren we maatwerk tuinkamers, opvouwbare balkon- en terrasbeglazing en windschermen van hoge kwaliteit rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid. En dankzij een ongeëvenaarde service biedt Metalura u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag.

  • Eigen productie voor topkwaliteit We ontwikkelen, produceren en monteren al onze glassystemen zelf. Zo kunt u altijd rekenen op onze onberispelijke kwaliteit.
  • Plaatsbezoek voor advies op maat Onze experts komen graag bij u op prospectie, zodat we ons advies nog beter kunnen afstemmen op uw specifieke vraag.
  • Jarenlange garantie voor gemoedsrust U krijgt 10 jaar garantie op de constructie en spontane ruitbreuk, 5 jaar op de coating en 1 jaar op de bewegende delen.

Wortels Metalura

De wortels van Metalura liggen in Hardinxveld-Giessendam, waar de oud-technisch directeur Gerit Wemmers in 1999 een staalconstructiebedrijf begon dat bijzonder mooie en speciale ontwerpen voor een vaste klantenkring maakte. In 2005 startte dit bedrijf met de ontwikkeling van een eigen productlijn waar het in 2008 de markt mee op ging, met als voornaamste product balkonbeglazing. Daarnaast voorzag het bedrijf in windschermen, terrasbeglazing en tuinkamers. 

Metalura is een dynamisch en modern bedrijf in de Alblasserwaard dat met zijn tijd mee gaat, maar vooral ook het Hollands ambacht hoog in het vaandel heeft. We zijn er trots op dat er in deze 'kenniseconomie' nog steeds ruimte is voor bedrijven 'die dingen maken'; voor bedrijven die eigentijdse, degelijke kwaliteit leveren en kunnen groeien tegen het economisch tij in.

Wilt u meer informatie over balkonbeglazing van Metalura of een en virtuele rondleiding door ons Experience Center doen? Kijk dan op www.metalura.nl/balkonbeglazing of op www.metalura.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.