Vakantie op het dak

Op het dak is zoveel mogelijk! Misschien leent uw dak zich wel voor het vergroten van de ruimte van het gebouw. Een groen dak, een terras of zelfs een dak waar je een tentje op zou kunnen zetten. Laat Dakinnovator de mogelijkheden in kaart brengen!

Geplaatst door: De Dakinnovator

Vakantie in Nederland: Vakantie op het dak

Het platte dak is geen loze ruimte.
Zelfs als er maar weinig gewicht op het dak kan worden toegevoegd zijn opties om meer isolatie aan te brengen, zon weerkaatsende dakbedekking toe te passen, of , door op juiste plaatsen afgestempelde frames aan te brengen zonnepanelen te plaatsen waarmee de energieprestatie van het gebouw aanzienlijk kan verbeteren.
Daken met iets meer draagkracht (bijvoorbeeld daken waarop kiezelstenen liggen) kunnen een lichtgewicht groendak dragen. Goed voor de luchtkwaliteit en het eco systeem in uw buurt. Met een sedum mat met diversiteit aan sedum plantjes hebben bijen en vlinders al meer vierkante meter om zich prettig te voelen in de stedelijke omgeving.
Daken van moderne huizen en appartementen kunnen meer aan. Dan zijn er tal van daktoepassingen mogelijk. Dakinnovator brengt ze met een eenvoudige Roofcheck voor u in kaart. Een daktuin, een dakterras. Eventueel met waterpartijen of bakken met struiken of grassoorten. Daarvoor is een dikkere substraatlaag nodig.
Platte daken vergroten de mogelijkheden van uw woning of appartementencomplex. Nu thuisblijven een verstandige keus is, is het eigen dak een belangrijke toevoeging aan het comfort en het avontuur van de vakantie in corona tijd. Kamperen op uw eigen dak, luieren in de zon, boeken lezen in een groene oase in de stad. Dakinnovator maakt het mogelijk!

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van De Dakinnovator
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.