Verantwoordelijkheid voor mens en milieu

De systemen van Triflex kenmerken zich door een hoge kwaliteit en lange levensduur. Bovendien heeft Triflex diverse oplossingen waarmee ze een bijdrage levert aan energiebesparing.

Geplaatst door: Triflex BV

Onze verantwoordelijkheid

Het streven naar succes is niet los te zien van ons economisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Triflex investeert in moderne, energiezuinige technologieën. Zo helpen de producten van Triflex om klanten hun duurzaamheids-doelen te realiseren. Triflex werkt in dit kader aan voortdurende verbetering. Het realiseren van steeds minder milieubelasting geldt niet alleen voor het productieproces, maar ook voor de gehele levensduur van het product. De producten maar ook de bedrijfsvoering van Triflex en alle interne activiteiten moeten voldoen aan een milieuverantwoorde ontwikkeling. Het integraal interne milieubeheerssysteem van Triflex is gecertificeerd volgens ISO 14001.

Energiebesparende maatregelen
Bedrijven en instellingen zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Het gaat om gebouwen met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 aardgasequivalenten (Aeq). Daarover zijn afspraken gemaakt die in het Energie-akkoord en in art. 2.15 van het Activiteitenbesluit staan. In de bovenstaande infographic zijn de 10 maatregelen voor energiebesparing geformuleerd.

Informatie
Wilt u meer weten over Triflex? Neem dan gerust contact met ons op via 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Ook voor advies of andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.