Verbouwing bedrijfspand Pre-Lite

In 2019 heeft er een volledige verbouwing plaatsgevonden van het Bedrijfspand van PRE-LITE te Putten. In het bedrijfspand was nauwelijks natuurlijk daglicht beschikbaar, middels ramen en/of lichtstraten in het dak.
LEES VERDER

Pre-Lite is klaar voor de toekomst. U ook met uw LED verlichting?

Het totale vloeroppervlak van ons bedrijfspand bedraagt circa 250 m2 en bestaat uit een groot magazijn met overhead-deur, een zeer grote kantoorruimte, een keuken c.q. vergaderruimte en een extra opslagruimte op de 1e verdieping.
In het pand was nauwelijks natuurlijk daglicht beschikbaar, middels ramen en/of lichtstraten in het dak.
Toch hebben wij met behulp van de Deco DayLight LED daglichtsystemen, een mooie daglichtervaring met een prachtig uitzicht gerealiseerd. Er is daarmee een decoratieve, inspirerende en gezonde werkomgeving ontstaan. Ondanks het hoge plafond is er een lichtafgifte van meer dan 600 Lux op de werkbladen gerealiseerd.

Wilt u de videoclip van deze verbouwing bekijken? Klik dan HIER

Wij zijn zeer trots op het eindresultaat, dat past bij een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame LED verlichting oplossingen.
Indien u zelf eens een kijkje wilt nemen in het gerenoveerde bedrijfspand van PRE-LITE, dan bent u van harte welkom en staat de koffie voor u klaar.
Interesse?? Neem dan eens contact met ons op middels info@pre-lite.nl of bel Aad Koudijs, telefoon 06-53730173.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.