Vervolg Rotterdamse Dakendagen

Na de Rotterdamse dakendagen bent u vast vol van de mogelijkheden op platte daken. Gun uzelf een vervolg door elke dag een dakendag te maken op uw eigen gebouw. Dakinnovator helpt u dat te realiseren

Geplaatst door: De Dakinnovator

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief

Uw platte dak is een ruimte die Dakinnovator voor u kan ontsluiten. Een terras, groen, zonnepanelen, Dakinnovator helpt u functies op een veilige vakkundige manier toe te voeden zodat u jarenlang plezier hebt.
Ons vakmanschap zorgt ervoor dat we niet zomaar op uw dak aan de slag gaan. Een grondige analyse van de mogelijkheden, uitvoerig overleg en soms ook bouwkundige analyses zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat de toevoegingen aan uw gebouw de waarde ervan verhogen.
Met onze jarenlange ervaring werken we voor grote en kleine opdrachtgevers. We doen het voorwerk, de uitvoering en verzorgen het onderhoud in de komende jaren.
Hebt u de Rotterdamse dakendagen bezocht? Dan is de kans groot dat u enthousiast bent geworden over de kansen die het platte dak u biedt. Misschien ziet u al de oogst van de moestuin op uw dak verwerkt in de gerechten die u met uw familie en vrienden op het dakterras verorberen. Praat met Dakinnovator over wat er mogelijk is en ontwerp samen de ideale dakendagen voor de komende jaren.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.