Gerelateerde suggesties:

Vervolg Rotterdamse Dakendagen

Na de Rotterdamse dakendagen bent u vast vol van de mogelijkheden op platte daken. Gun uzelf een vervolg door elke dag een dakendag te maken op uw eigen gebouw. Dakinnovator helpt u dat te realiseren
LEES VERDER

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief

Uw platte dak is een ruimte die Dakinnovator voor u kan ontsluiten. Een terras, groen, zonnepanelen, Dakinnovator helpt u functies op een veilige vakkundige manier toe te voeden zodat u jarenlang plezier hebt.
Ons vakmanschap zorgt ervoor dat we niet zomaar op uw dak aan de slag gaan. Een grondige analyse van de mogelijkheden, uitvoerig overleg en soms ook bouwkundige analyses zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat de toevoegingen aan uw gebouw de waarde ervan verhogen.
Met onze jarenlange ervaring werken we voor grote en kleine opdrachtgevers. We doen het voorwerk, de uitvoering en verzorgen het onderhoud in de komende jaren.
Hebt u de Rotterdamse dakendagen bezocht? Dan is de kans groot dat u enthousiast bent geworden over de kansen die het platte dak u biedt. Misschien ziet u al de oogst van de moestuin op uw dak verwerkt in de gerechten die u met uw familie en vrienden op het dakterras verorberen. Praat met Dakinnovator over wat er mogelijk is en ontwerp samen de ideale dakendagen voor de komende jaren.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

De Dakinnovator
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen