Gerelateerde suggesties:

verzamelplaatsbord.nl

Zoals de naam doet vermoeden, vindt u hier alles voor het aanduiden en inrichten van uw verzamelplaats en de verwijzing er naar toe. Ook leverbaar: borden en verwijzingen voor tijdelijke verzamelplaatsen voor minder zelfredzame personen en mindervaliden.
LEES VERDER

verzamelplaatsbord.nl - alles voor het aanduiden en inrichten van uw verzamelplaats

Zoals de naam doet vermoeden, alles voor het aanduiden en inrichten van uw verzamelplaats, ook voor minder zelfredzame personen.

Reflecterende aluminium verkeersborden met bevestigingsmateriaal, zoals beugels en palen, maar ook verwijzingsborden, kunststof borden en stickers.

Of neem nu het reflecterend onderbord of tekstbord met tekst naar keuze, in verschillende afmetingen verkrijgbaar inclusief montage beugels. GRATIS VERZENDING.

Ook als zelfstandig tekstbord te gebruiken, max. 2 à 3 tekstregels mogelijk. VERZAMELPLAATS A, WACHT OP INSTRUCTIES, MELDEN BIJ DE BEHEERDER, EIGEN TERREIN, AANMELDEN VERPLICHT, UW KENTEKEN etc.

Iets minder bekend, maar zeker niet onbelangrijk, het reflecterende bord voor de tijdelijke verzamelplaats voor minder zelfredzame personen. Een verkeersbord met Reflectieklasse III, verkrijgbaar in de afmeting 40 x 40 cm of 60 x 60 cm.

Wij leveren evntueel gelijk de juiste montage beugels t.b.v. een eenvoudige bevestiging op een fles/buispaal, lantaarnpaal of mast, een spijlenhekwerk of aan de wand.

Alle verkeersborden zijn ook als set inclusief buis- of flespaal leverbaar.

Ga voor meer informatie naar https://verzamelplaatsbord.nl

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

kenuwvluchtweg.nl | picto-stickershop.nl
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen