VvE Park Boswijk Doorn

Op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn werd in 1973 Park Boswijk gebouwd, het grootste servicecomplex voor senioren in Nederland. Nu, bijna 50 jaar later, was het park toe aan een grondige renovatie: .....

Geplaatst door: De Balkonhekken Fabriek

Park Boswijk, Doorn

Op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn werd in 1973 Park Boswijk gebouwd, het grootste servicecomplex voor senioren in Nederland. Nu, bijna 50 jaar later, was het park toe aan een grondige renovatie: nieuwe gevels, nieuwe daken, nieuwe isolatie en nieuwe hekwerken en privacyschermen. De VvE heeft gekozen voor een aluminium lamelhek, met een lamel die steeds 5 graden verder open of dicht gaat, waarbij het meest dichte gedeelte voor de voordeuren wordt geplaatst voor meer privacy. De aluminium privacyschermen kregen een paneelvulling van gelaagd glas met een matte folie.De acht gebouwen van drie verdiepingen hoog, gebouwd in Y-vorm, hebben een jaar lang in de steigers gestaan, maar het resultaat mag er dan ook wezen!

Om het geheel goed in beeld te brengen, heeft J&B Balkonhekken een leuke impressie voor u gemaakt, waarmee u een goed beeld krijgt van de omvang van het werk en het geslaagde resultaat:

Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
De Balkonhekken Fabriek

De Balkonhekken Fabriek

Windmolen 6, 7609NN  Almelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.