Weet wat er boven uw hoofd hangt

De Roofcheck van Dakinnovator geeft u inzicht in de staat van uw dak en de te verwachten kosten in de komende jaren.

Geplaatst door: De Dakinnovator

Inzicht in de staat van uw dak

De Roofcheck van Dakinnovator geeft u inzicht in de staat van uw dak en de te verwachten kosten in de komende jaren.
Het meest onbekende deel van uw gebouw is vaak het dak. Slechts een paar maal per jaar zal er iemand op het dak moeten of wordt er naar gekeken. Aan die onbekendheid komt nu een eind. Met de Roofcheck van Dakinnovator bent u op de hoogte van de staat van uw dak, de verwachte kosten aan onderhoud en krijgt u jaarlijks een update. Zo kunt u uw begroting op tijd aanpassen en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien hebt u met een Roofcheck abonnement een kort lijntje met Dakinnovator voor het verhelpen van lekkages of andere calamiteiten.
CEO John van Putten ontwikkelde een Roofcheck die eenvoudig en tegen lage jaarlijkse kosten VvE’s up to date houdt over de staat van het dak. Met een Roofcheck abonnement komt er jaarlijks een deskundige uw dak controleren. U krijgt een rapportage in PDF formaat voor uw administratie waarin u direct inzicht hebt in de te verwachten kosten. Kleine reparaties worden desgewenst in overleg direct verricht tegen lage extra kosten. “Voor mij was het belangrijk dat de klant geen omkijken meer heeft naar de staat van het dak. Rust voor de bestuurders van VvE’s. Omdat een betrouwbare partner jaarlijks de staat van het dak rapporteert. Met een abonnement bouw je een jarenlange relatie op met de klant. We doen het nu al jaren voor grote en kleine professionele opdrachtgevers. Met de Roofcheck willen we nu ook VvE’s helpen. Want die worden nog al eens benaderd door partijen die de meest rare prognoses stellen en er op uit zijn om voor veel geld weinig service te verlenen. (zie ook kassa)
Met de Roofcheck van Dakinnovator hebt u een betrouwbare partner met jarenlange ervaring bij wie uw dak in goede handen is. Kijk op de website van Dakinnovator of neem contact op met onze Roofcheck afdeling: 010 461 3700

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van De Dakinnovator
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.