WiFi intercom

Eenvoudig (op afstand) de deur openen? Vooraf weten wie er voor uw deur staat? Een intercom biedt uitkomst! En tegenwoordig kan er meer met een intercom systeem dan u denkt. Haarscherp beeld, uitstekend geluid en deuren openen waar u ook maar bent.
LEES VERDER

Kopregel

Eenvoudig (op afstand) de deur openen? Vooraf weten wie er voor uw deur staat? Een intercom biedt uitkomst! En tegenwoordig kan er meer met een intercom systeem dan u denkt. Haarscherp beeld, uitstekend geluid en deuren openen waar u ook maar bent. Het kan met de WiFi intercom van Blankestijn.

Een oplossing voor meerdere doelgroepen
Het openen van deuren op afstand is voor veel mensen een luxe, maar voor anderen een must. Wat als u bijvoorbeeld aan u bed gebonden bent? Of continu onderweg bent? U kunt dan eenvoudig via een app op uw telefoon of tablet de deur openen!

Aansluiting op uw netwerk
Dit binnentoestel dient elke bewoner op zijn eigen netwerk aan te melden. Vervolgens is het een kwestie van de app op de gewenste toestellen te installeren zodat u altijd beeld en geluid heeft én op ieder moment en overal deuren kunt openen.
Vanzelfsprekend helpen wij u graag met de aansluiting van dit intercom systeem op uw netwerk.

En andere handigheden
Naast goede kwaliteit en eenvoudige bediening is deze intercom ook eenvoudig te installeren vanwege het zogenaamde ‘2-draads systeem’. Daarnaast is deze intercom voorzien een modern design en goed bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Dien een aanvraag in op www.blankestijn-beveiliging.nl/contact. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Lagarde Groep
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.