Wonen in Engelse Tudorstijl

Met een veilige daktoegang van Gorter Luiken!

Geplaatst door: Gorter Group bv

Project Tudortuinen in Waddinxveen kent een grote verscheidenheid aan woningtypen: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot speciaal-rijwoningen en van herenhuizen tot drie-onder-een-kapwoningen. Het karakter van Tudortuinen kenmerkt zich door de rijke ornamentering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten.

Onderdeel van dit project is de nieuwbouw van een complex met twintig appartementen. Voor een veilige daktoegang -onder meer ten behoeve van inspectie van het dak- koos bouwer Ouwehand Bouw Groep voor het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. Met dit dakluik is men niet alleen zeker van een optimaal veilige dakopgang, maar ook van een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.