Wilhelminahaven: 227 woningen

Op het voormalige MPO-terrein aan de Bredaseweg in Oosterhout verrijst een gevarieerde nieuwe woonwijk met in totaal circa 227 woningen in diverse prijsklassen. Fase 1 van Wilhelminahaven bestaat uit 64 grondgebonden woningen en 82 appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De wijk is omlijst door een eikenrij en wordt bijzonder groen. De architectuur van Wilhelminahaven is geïnspireerd op de stijl uit de jaren ’30. Een extra reden om te kiezen voor dit geweldige project.

Op de daken van de appartementencomplexen ligt een tweetal RHTG-dakluiken. Deze beglaasde luiken zijn volledig thermisch gescheiden en hebben zowel een ongekend hoge isolatiewaarde als super energiebesparend HR+++ isolatieglas.

Deze luiken zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Niet gek dat veel onwerpers en bouwers van appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, kantoren en utiliteitsgebouwen kiezen voor deze oplossing.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Gorter? Bezoek www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.