Woontoren Atlas

Midden in stadsdeel Paddepoel in Groningen herrijzen twee slanke woontorens: Atlas & House of Groningen.Woontoren Atlas heeft plek voor 224 buitenlandse studenten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

House of Groningen heeft 159 appartementen. Beide woontorens worden zonder gasaansluiting gebouwd. Ze worden aangesloten op het netwerk van WarmteStad voor de verwarming en warm water.

Voor jongeren tussen 18 en 27
De 55 meter hoge Atlas van Nijestee krijgt zeventien verdiepingen. In de toren komen 224 semi-zelfstandige wooneenheden voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Elke wooneenheid/slaapkamer krijgt een eigen badkamer en pantry. Per zeven kamers delen de bewoners een keuken, woonkamer en balkon.

Veilig het dak op
Voor een veilige toegang tot het dak -voor onder meer inspectie- is gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het luik wordt in combinatie met een schaartrap geleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.