Samenlevingsschool in Friesland

Gorter Luiken levert in opdracht van BMN Noord Sneek een RHT-dakluik met schaartrap voor de toetreding van het dak van de fusieschool De Legeaën.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze oplossing maakt het mogelijk om zowel het groendak als de zonnepanelen op een veilige wijze te bereiken en te onderhouden.

De Legeaën is een initiatief van drie basisscholen welke alledrie te kampen hadden met daling in het aantal leerlingen. De drie scholen zijn sinds 1 augustus 2018 gefuseerd als samenlevingsschool onder het bestuur van Stichting Palludara. Mienskipsskoalle De Legeaën is een bijzonder neutrale school, waar aandacht en ontmoeting centraal staat.

Het nieuwe gebouw wordt zoals gezegd uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter uit het Noord-Hollandse Schagen. Dit luik is thermisch gescheiden, kent een hoge isolatiewaarde en wordt geleverd met een perfect passende schaartrap. Deze (schaar)trap en de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

https://www.gortergroup.com/nl/producten/dakluiken.html

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.