Zeezicht

Zeezicht, een veertig meter hoge woontoren geïnspireerd op het grootzeil van een schip, wordt dé nieuwe eyecatcher van Scheveningen!

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het prachtige gebouw is ontworpen door Klunder Architecten en wordt gerealiseerd door Stebru.

n

Bij oplevering -naar verwachting begin 2021- bevat Zeezicht 45 appartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld 95 vierkante meter. Deze woningen worden aangesloten op een warmte-koude opslag. Even duurzaam is de toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Dit luik met thermisch gescheiden opstand kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. De luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

n

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

n

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

n

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.