17 energiebesparende dakluiken

Maar liefst 17 energiebesparende dakluiken voor project in Vianen

Geplaatst door: Gorter Group bv

Architectenbureau KRFT is verantwoordelijk voor het ontwerp van project Sluiseiland met 39 woningen in Vianen. Het plan bevat een mix van appartementen, maisonnettes en herenhuizen, variërend van 85 tot 230 m2 woonoppervlak.

In het ontwerp worden de woningen in een S-vorm georganiseerd rondom twee open, verhoogde binnenhoven welke ruimte bieden voor private en collectieve buitenruimtes. Dat de architect voor toepassing van 17 RHTEP-dakluiken kiest, is gezien de duurzaamheidsambitie van de opdrachtgevers allerminst vreemd te noemen. In het project is de ambitie om aan minimaal EPC=0 te voldoen, maar samen met de bewoners is gezocht naar een stap extra: nul-op-de-meter. Door te kiezen voor onder meer zonnepanelen en extra energiebesparende voorzieningen zoals genoemd dakluik zijn de woningen op de toekomst voorbereid.

Met het RHTEP-dakluik zet producent Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik zoals het passiefhuisconcept.

Wilt u meer weten over dit project of over dit type dakluik? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.