Gerelateerde suggesties:

Zelfstellende sluitkommen t.b.v. deuren

De S2 Flexikom® is de oplossing voor het altijd actief afsluiten van houten deuren en ramen, zonder dat daar veel kracht voor nodig is. Hout leeft en is daardoor gevoelig voor verschillende invloeden van buitenaf. Hierdoor lopen deur- en raamfabrikanten nog wel eens tegen het probleem aan dat de deur of het raam niet meer goed sluit. Na zorgvuldig nastellen en eventueel vervangen van onderdelen lijkt de enige oplossing vaak een nieuwe deur of raam. Dit is met de komst van de Flexikom niet meer nodig.
LEES VERDER

S2 Flexikom sluitkommen

De S2 Flexikom® bijzetkom is een zelfstellende haaksluitkom die het licht (met weinig kracht) afsluiten van houten deuren te allen tijde mogelijk maakt. De unieke veer wil enerzijds corrigeren (de deur op de goede positie neerzetten) en biedt anderzijds ruimte bij het afsluiten (knevelen). Deze ruimte zorgt voor een lichte bediening.De Flexikom bijzetkom is service- en onderhoudsvrij en hoeft nooit nagesteld te worden. De problemen die hij tegenkomt bij het afsluiten corrigeert hij altijd zelf.

De Flexikom hoofdsluitkom is de unieke gepatenteerde universele hoofdsluitkom in de S2 Flexikom serie. De hoofdsluitkom is dan ook uitstekend te combineren met de S2 Flexikom haaksluitkommen. De hoofdsluitkom is geschikt voor alle type sloten (ook insteeksloten) die verwerkt moeten worden met een SKG ** sluitkom, ongeacht het fabricaat.

-liplengte traploos instelbaar
-aandruk +/- 2,5mm verstelbaar
-universeel toepasbaar in deuren en ramen
-uitwisselbaar met de standaard S2 hoofdsluitkom
-voldoet aan eisen SKG®** en PKVW®
-toepasbaar in nieuwbouw en renovatie 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Themans Hang- en Sluitwerk
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen