Zelfvergrendelend slot

Met de zelfvergrendelende meerpuntssluiting van Opening Controls vergrendeld uw meerpuntssluiting zich direct na het sluiten van de deur. Dit betekent dat het niet nodig is om de deur op slot te draaien middels de cilinder (dit is wel mogelijk, later meer). Door een magneet in de sluitplaat vergrendeld de meerpuntssluiting direct na het sluiten van de deur op 3 dagschoten, 2 haakschoten en 1 nachtschoot. Al deze schoten kunnen worden ingetrokken door middel van de deurkruk, cilinder of motor (optioneel bij te voegen)

Geplaatst door: Opening Controls B.V.

Cilinder

Met de cilinder is het niet alleen mogelijk om de deur te openen, het kan ook gebruikt worden om de deur totaal te vergrendelen. Dit betekent dat na het vergrendelen van de deur middels de cilinder de deur niet meer geoped kan worden door middel van de deurkruk of motor. Dit is ideaal om inbreekmethodes als hengelen tegen te gaan. Om de deur te kunnen openen heeft u dan de sleutel nodig om de deur weer te bedienen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Opening Controls B.V.

Opening Controls B.V.

De Wetering 127, 4906 CT  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.