Zonnepanelen boven een wit of groen dak

Dakinnovator helpt uw dak aan zonnepanelen, isolatie, groen of zonneboilers.?

Geplaatst door: De Dakinnovator

Het platte dak is uitermate geschikt om energie op te wekken

Zonnepanelen boven een wit of groen dak
Het platte dak kan ingezet worden om uw energieverbruik te verminderen. Een eerste stap is bijvoorbeeld het vervangen van zwarte dakbedekking door witte dakbanen. De reflectie van het zonlicht maakt dat de ruimte onder het dak minder opwarmt en dus minder koeling vereist. Het vergroten van het isolatiepakket vermindert in een volgende stap het energieverlies en het toevoegen van zonnepanelen of zonneboilers zorgt voor het zelf opwekken van energie. Zonnepanelen presteren bovendien beter boven een witte of groene dakbedekking.

Met een gedegen studie van de mogelijkheden kan Dakinnovator een meerjarenplan opstellen waarin uw investering in energie op het dak helder in kaart wordt gebracht. Met jarenlange praktijkervaring uit eerdere projecten en studies en publicaties rond de nieuwe innovatieve producten die op de marktkomen kan Dakinnovator een goed onderscheid maken tussen wat de cowboys in deze markt beloven en het daadwerkelijke rendement dat in uw geval redelijk is te halen.

De potentie van energie besparende en opwekkende producten op het platte dak kan een aantrekkelijke investering zijn. Voor u en door de schone duurzame energieproductie ook voor de generaies na u een verstandige optie die u zeker met Dakinnovator zou moeten verkennen.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van De Dakinnovator
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.