Toch een alarmsysteem wanneer u niet de financiële middelen heeft?

Dit kunt u doen

Gepubliceerd: 26 augustus 2023

Uw appartement is meer dan alleen een woning; het is uw thuis. Het is essentieel dat u zich thuis veilig voelt. Een goed alarmsysteem kan hieraan bijdragen. Wie echter naar de prijzen van een gemiddeld alarmsysteem gaat kijken, zal snel tot de conclusie komen dat zo’n installatie een forse investering is. Op het moment dat u een minder gevulde spaarrekening hebt, betekent dit gelukkig niet dat u uw appartement niet kunt voorzien van een alarmsysteem. Gelukkig zijn er alternatieve mogelijkheden die u kunt ontdekken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Univé te bieden heeft. U zult zien dat de verzekeringsmaatschappij het mogelijk maakt om voor een goede maandpremie een hoogwaardige alarminstallatie te krijgen.

Verzeker uw veiligheid

Univé biedt de mogelijkheid om een verzekering te nemen waarbij u een alarmsysteem tot uw beschikking krijgt. Het grote voordeel van deze deal is dat u voor een lage prijs een hoogwaardig alarmsysteem in uw appartement installeren kunt. Onder de ‘Veilig Wonen’ verzekeringen van Univé zult u de optie vinden om een alarm te nemen. U betaalt dan maandelijks een premie in ruil voor een goed werkend alarmsysteem. Zo hoeft u niet de hoge aanschafkosten te maken. Dit maakt het mogelijk om uw appartement goed te beveiligen, ook wanneer een alarmsysteem kopen eigenlijk niet binnen uw financiële mogelijkheden ligt. Als dit u aanspreekt, kunt u eens kijken naar dit aanbod van Univé om te ontdekken of deze alarmsysteemverzekering een goede mogelijkheid voor uw situatie zou kunnen zijn.

Wat kunt u verwachten?

Op het moment dat u het besluit neemt om een verzekering af te sluiten, krijgt u op korte termijn uw alarm thuisgestuurd. Dit alarm bestaat uit een centrale die is voorzien van een luide sirene. In het pakket vindt u eveneens detectoren en twee sensoren. Deze sensoren kunt u bevestigen aan bijvoorbeeld de deur of uw raamkozijn. Probeert iemand vervolgens de deur of het raam te forceren, dan slaat de centrale gelijk aan. U zult gealarmeerd worden door een luide sirene, ook zult u een melding in de bijgeleverde app ontvangen. Niet onbelangrijk om te weten, is dat u ook een camera bij de verzekering kunt nemen. Deze is optioneel, wat betekent dat deze dus niet standaard bij de verzekering is inbegrepen. Gaat het alarm af, dan kunt u gelijk op uw mobiele telefoon zien of er echt iets aan de hand is. Heeft u huisdieren? Wees dan niet bang dat het alarm op ieder wisselwasje zal reageren. De camera is namelijk zo ingesteld dat deze huisdieren kan onderscheiden, het alarm zal dan ook niet geactiveerd worden door huisdieren.

Geschikt voor ieder appartement

Misschien denkt u dat uw woning geen alarm nodig heeft, omdat uw appartement niet overvol is met waardevolle spullen. Toch is het goed om dit te heroverwegen, want dieven zullen juist naar dit soort woningen zoeken. In uw ogen valt er misschien niks te halen, maar dieven kijken hier heel anders naar. Zij zijn heel blij met uw tv, of rondslingerende tablet. Kunnen zij uw appartement gemakkelijk betreden? Dan is dat een prettige buit. Verzeker uzelf en uw appartement met een goed alarm om ongenodigde gasten te voorkomen.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wilt u meer dan 3 items lezen?

Lees direct verder tot en met 10 items per maand met een gratis Basis-profiel.

Gratis aanmelden
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.