..........
shadow_fix

kunstgras op dakterras

Met kunstgras balkon of dakterras geeft u het allemaal een natuurlijke uitstraling.

Kunstgras op dakterras

Wij leveren en plaatsen vele soorten kunststof grasmatten bestemd ook voor deze doeleinden. Zo creëer je ook op bordes en dak terras of daktuin een fraai stukje tapijt tuin en en is zo sterk dat het zelfs als dakbedekking gebruikt kan worden. Met het kunstgras kopen en laten leggen van de juiste drainagematten als ondergrond welke nodig zijn ter behoud en bescherming van het kunstgazon. Wanneer men dit niet doet, is de kans groot dat er schimmels, algen en mos onder gaan groeien wat een vervelende geur kan geven. En dat wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dat kan op eenvoudige manier door er een goeie drainage onder aan te brengen. In onze outlet en couponnen hoek hebben we vele partijen staan die hier voor geschikt zijn voor een uiterst aantrekkelijke prijzen. Wilt u liever online kopen? Gebruik dan het contact formulier of bel ons. Hieronder vind u een aantal soorten met de kunstgras balkon of dakterras prijs erbij vermeld.

Kunstgras Genemuiden

Kunstgras Genemuiden is bijna niet van echt gras te onderscheiden. Het heeft een natuurgetrouwe uitstraling door zijn frisgroene kleur, 2 verschillende garen en een tweekleurige mosdraad. Dit zorgt ervoor dat kunstgras Genemuiden overal toepasbaar is, zowel balkon, terras, rondom een speeltoestel als op de beurs.

Scherpe prijs voor kunstgras Genemuiden
Dit soort kunstgazon ligt met zijn gemiddelde prijs goed in de markt. Het is niet duur en van een hele goede kwaliteit. Bekijk snel kunstgras Genemuiden bij ons in de outlet showroom met couponnen hoek en profiteer ervan! Wij houden ook regelmatig een mega kunstgras fabrieksverkoop in onze voordeelhal. Volg ons op de facebook pagina voor de datums en sla uw slag!

Specificatie
Hoogte: 25 mm

Materiaal: PE & PP

Toepassingen: Landscaping / licht sportgebruik

Vezelhoogte: 25 mm

Breedte: 200 cm / 400 cm

UV garantie: 10 jaar

Dichtheid: Goed

Aantal steken per m2: 14.700

Gewicht per m2: 1.605 g

Kunstgras Putten

Hebt u er ook schoon genoeg om steeds maar weer uw tuin te moeten gras maaien? Leg dan kunstgras Putten op uw balkon of in de tuin. Dit soort kunstgazon zorgt ervoor dat u altijd een fraai natuurgetrouw stukje groen hebt, en de grasmaaier kan de deur uit.

Kunstgras Putten siert ook uw tuin fraai in het groen!
Het soort kunstgras Putten is niet zomaar een kunstgazon. Het zal niet alleen uw tuin of balkon het jaar rond prachtig mooi groen kleuren, maar tevens zorgt het ook voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Dit type voelt fijn zacht aan en wordt veel gebruikt voor tuinen, balkon en ook als speelveld voor de kinderen. Koop dit kunstgrastapijt soort Putten en verzeker uzelf van een hoop genot!

Specificatie
Hoogte: 36 mm

Materiaal: PE & PP

Toepassingen: Landscaping

Vezelhoogte: 32 mm

Breedte: 200 cm / 400 cm

UV garantie: 10 jaar

Dichtheid: Goed

Aantal steken per m2: 15.750

Gewicht per m2: 2.66 kg

 

Meer weten:

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Ultiem genieten op je balkon

  balkon

  Als eigenaar van een appartement hoef je je meestal geen zorgen te maken om een tuin. Als je ’s zomers lekker buiten wilt zitten, kan dat meestal wel op je balkon.

 • Welke balkonvloer voor uw balkon

  balkon

  Woont u midden in de stad in een appartement of een flat en heeft u niet de beschikking over een eigen tuin(tje)? Maar heeft u daar wel behoefte aan? Dan is kunstgras op uw balkon wellicht een mooi alternatief. Maar er is meer mogelijk!

 • Kunstgras op je balkon

  balkon

  Veel mensen willen graag eens iets anders als balkonvloer, iets waarmee ze onderscheidend zijn en wat toch praktisch is.

 • Het aanleggen van graszoden

  tuinonderhoud

  Je hebt ervoor gekozen om graszoden te gaan aanleggen in je tuin of terrein. Daarbij stel je je dan de vraag hoe je daaraan begint, wat zijn de te volgen stappen en wat heb je hiervoor nodig?

 • Keuzestress: neem je een écht gazon of een kunstgazon?

  tuinonderhoud

  Wie een nieuwbouwwoning koopt of huurt komt voor een hele moderne discussie te staan: neem je kunstgras of natuurgras in de tuin?

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam