Verticale Tuin

Verticale tuinen op de buitengevel of binnenwand maken de woon- en werkomgeving mooier en duurzamer.

Geplaatst door: CultiWall

Een verticale tuin is gezonder en mooier.

Verticale tuinen op de buitengevel of binnenwand maken de woon- en werkomgeving mooier en duurzamer. Een groene gevel zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit doordat planten fijnstof absorberen en zuurstof produceren. Een verticale tuin levert ook een akoestische en thermische isolatie. In de winter houdt het groen de warmte binnen, in de zomer blijft de warmte weer buiten. Vooral het koelende effect is aanzienlijk.

Meer groen heeft een positief effect op het welbevinden van mensen. De reden is simpel: iedereen kijkt liever naar een frisse groene gevel, dan naar deprimerend grijs beton. Gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars passen daarom verticale tuinen steeds vaker toe om stedelijke gebieden en kantooromgevingen aangenamer en duurzamer te maken.

Neem contact op met Cultiwall: 013 578 00 57

Bedrijvengids Geplaatst door
CultiWall

CultiWall

Zeusstraat 2, 5048 CA  TILBURG

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.