kunstgras genemuiden

Kunstgras Genemuiden is een begrip in kunststof grasmatten wereld. Maar de goedkoopste coupons aanbiedingen van de beste kwaliteit grastapijt in Nunspeet

Geplaatst door: Kunstgras de Veluwe

Kunstgras Genemuiden Walhalla van hoge kwaliteit grastapijt

Vele mensen weten het waarschijnlijk niet, maar het stadje Genemuiden in de provincie Overijssel is de ongekroonde kunstgrashoofdstad van Europa. In deze gemeente zitten naast diverse bedrijven die kunstgras verkopen ook verschillende fabrikanten van kunstgras. Wat vroeger ooit is begonnen als nijverheid in het vervaardigen van tapijten van bies, en later kokos, is nu uitgegroeid tot een plaats waar veel tapijten, vinyl, laminaat-vloeren en andere vloerbedekking wordt gemaakt. De stap naar grastapijt was daarom voor de plaatselijke ondernemers niet erg moeilijk. Het is om deze reden dat Genemuiden een voorsprong heeft op de rest. De meeste kunstgrasleveranciers kopen hun collecties in het Overijsselse stadje.

 

De Veluwe in Nunspeet levert ook Genemuidens kunstgras en is voordeliger

 

De grootste en voordeligste kunstgrasleverancier van midden Nederland heeft ook vele kunstgras Genemuiden soorten liggen voor dezelfde prijzen. Dit bedrijf onderscheid zich echter van de overige leveranciers, doordat ze dezelfde soorten door andere fabrieken laten produceren en deze goedkoper kunnen aanbieden dan elders. Je koopt hier dezelfde kwaliteit voor een aanzienlijk lager bedrag.  

kunstgras Genemuiden

 

Waarom kunstgras in Genemuiden?

 

Deze plaats heeft een geschiedenis met betrekking tot het vervaardigen van tapijten. Het begon vroeger allemaal met biezenmatten en later kokosmatten. Weer wat later kwamen er tapijten van nylon en wol. Toen de kunstgrasrevolutie zich aankondigde, was het dan ook logisch dat handige zakenmensen in deze gemeente zagen dat kunstgras eigenlijk ook niet meer was dan gewoon synthetisch materiaal op een tapijtrol. 

Als experts op het gebied van tapijten maken, had men een voorsprong om kunstgrasmatten te kunnen maken, maar vooral ook om de synthetische vezels goed op de ondergrond te kunnen lijmen. De kunstgrassen die uit deze regio kwamen, waren dan ook van een betere kwaliteit dan de rest. Het is om deze reden dat Genemuiden een begrip werd in de kunstgraswereld.

 

Genemuiden Kunstgras Walhalla

 

De Genemuidense stad is niet alleen de hoofdstad op het gebied van tapijt, maar zeker ook in de productie van kunstgras. Vanuit Genemuiden in de provincie Overijssel, worden de grootste projecten en sportaccommodaties over de hele wereld voorzien van kunstgras beste kwaliteit. Uiteraard wordt er in de kunstgrasfabriek ook veel geproduceerd voor particulier gebruik.
Er zijn in Genemuiden verschillende adressen waar je bij de outletstore of de mega fabrieksverkoop plaatsen zelf kunstgras-tapijt kunt kopen. Hier vind je kunstgrasproducten tegen super lage prijzen, maar wel top kwaliteit kunstgrasmatten. De nieuwste grassoorten uit de collectie van Ten Cate zijn hier doorgaans te koop voor lagere prijzen dan in de rest van Nederland. Ga er eens langs om de ene topkwaliteit met de andere topkwaliteit te vergelijken.
Vele kwaliteitskunstgrassen zijn hier verzameld op een plek, een heel kunstgrasnet van fabrikanten en leveranciers. Als je in de buurt woont, dan loont het zeker de moeite om langs te komen. Je hebt een aantal grote bedrijven die kunstgras tapijt produceren en een aantal kunstgrasvoordeel hallen bij elkaar staan. Kom gewoon eens langs om eerst even te voelen aan het gras en alles van dichtbij bekijken.


Online bestellen

 

De winkels die je in Genemuiden en Nunspeet vindt, hebben ook hun portaal op het internet. Dat is heerlijk prijzen vergelijken en shoppen vanuit de spreekwoordelijke luie stoel. In Nunspeet en Genemuiden zijn echte koopjes te halen zowel online als ter plaatse. Er is altijd wel een scherpe aanbieding of mooie coupons te vinden. De prijzen voor top kwaliteit kunstgras liggen ook in Nunspeet wat lager dan in de rest van het land.
Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit kunstgras mag je de naam die Genemuiden op dit gebied heeft gewoonweg niet negeren. Je hoeft zich niet langer zorgen te maken over het gazon. Koop kunstgras Genemuiden van topkwaliteit. Je kunt het hele jaar genieten van een groen en onderhoudsvriendelijk gazon.
In Genemuiden en Nunspeet zitten een paar van de grootste spelers op de kunstgrasmarkt. Een groot voordeel wanneer je kunstgras koopt bij een van deze partijen is dat alles direct uit voorraad leverbaar is. Hier heb je dus geen lange wachttijden omdat je product via een ander besteld moet worden. Je bestelt in Genemuiden en Nunspeet rechtstreeks bij de fabriek.

 

Waarom overstappen op kunstgras?

 

We zetten toch nog even de belangrijkste voordelen van kunstgrastapijt op een rijtje; 

 • Weinig onderhoud en toch het hele jaar mooi.
  Je hoeft het gras nooit meer te maaien. Ideaal voor mensen met weinig vrije tijd of mensen die niet met groene vingers geboren zijn.
  Nooit meer besproeien tijdens een warme droge zomer: Je bespaart een groot bedrag op de waterrekening en het is beter voor het milieu.
  Hooikoortspatiënten zullen de voordelen van grastapijt ook weten te waarderen. Veel minder kans op allergieën door het gras.
  Vele soorten zijn ook geschikt van dieren.
  Ideale oplossing rond zwembaden. Nooit meer grasdeeltjes mee het water in.
  Kunstgras is op lange termijn zelfs goedkoper dan natuurlijk gras. Nooit meer bijzaaien of nieuwe grasmatten kopen. Geen gedoe meer met kunstmest en kalk of watersproeien. Alleen maar genieten.

 

Niet van echt te onderscheiden

 

De kwaliteit van kunstgrastapijt wordt zeker de laatste jaren steeds beter. Als we kijken naar de ontwikkelingen in de markt, dan zien we dat de ontwikkelingen en vernieuwingen in deze sector zich snel opvolgen. Dat is alleen maar een teken dat kunstgrasmatten enorm populair zijn. De kwaliteit is tegenwoordig zover dat kunst grastapijt niet meer van echt gras te onderscheiden is. Kunstgras Genemuiden heeft een mooie en realistische uitstraling. Het kunstgazon van tegenwoordig lijkt in het geheel niet meer op die duidelijke eerste kitsch kunstgras producten van vroeger. Er zijn zelfs mosdraadjes in het grastapijt verwerkt en hier en daar staat een geel grassprietje te pronken. Dat is natuurlijker. Dat is niet perfect maar de natuur is ook niet perfect!

In de kunstgras outlet te Nunspeet vind je dezelfde collecties en kunstgrassoorten die vrijwel indentiek zijn. Het verschil is echter, dat voor de nagemaakte nep gras soorten van dezelfde hoge kwaliteit een lagere prijs gehanteerd wordt. Genoeg redenen om ook eens langs te gaan bij de kunstgrasvoordeel hal in Nunspeet!

 

Niet van echt te onderscheiden

De Veluwe in Nunspeet levert ook Genemuidens kunstgras en is voordeliger

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Buiten openingstijden op afspraak mogelijk. Bel of mail voor het maken van een afspraak.

info@kunstgrasveluwe.nl

www.kunstgrasveluwe.nl

Openingstijden outlet Nunspeet:

Waarom kunstgras in Genemuiden?

Genemuiden Kunstgras Walhalla

Online bestellen

Waarom overstappen op kunstgras?

Bedrijvengids Geplaatst door
Kunstgras de Veluwe

Kunstgras de Veluwe

Industrieweg 14, 8071 CT  Nunspeet

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.