Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Tuintegels Houtlook

01 april 2018
Terrastegels houtlook zijn bij Totaaltegel tegen de scherpste prijzen te verkrijgen. Bekijk ons assortiment online! De print lijkt op echt hout!
LEES VERDER

Keramische tuintegels met een houtlook

Tegenwoordig zien we veel houtlook tegels terugkomen in zowel de tuin als in huis. Wij bieden hierin dan ook een uitgebreid assortiment, je kunt bij ons terecht voor zowel de houtlook binnentegels als de houtlook tuintegels in verschillende afmetingen, structuren en kleuren.

Vroeger werd vaak gekozen voor een echte houten vloer omdat deze een warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin hij ligt. Een houten vloer neemt veel onderhoud met zich mee waardoor men nu vaker neigt naar een keramische tegelvloer. Een keramische tegelvloer heeft als voordeel dat deze krasvast, kleurvast en vaak antislip is. Al deze voordelen gelden ook voor keramische tuintegels. Daarom is het nu ook mogelijk om een terras aan te leggen dat eruit ziet als hout maar de voordelen heeft van keramiek.

Het assortiment houtlook tuintegels is beschikbaar in diverse kleuren grijs en bruin of een combinatie van deze kleuren. Ga je binnen in huis ook nieuwe tegels leggen? Dan kun je ook op de vloer houtlook tegels leggen voor een mooi geheel.

Voordelen keramische houtlook terrastegels

Wanneer je een terras gaat aanleggen kun je kiezen uit verschillende steensoorten. Zo kun je bij ons terecht voor keramische terrastegels, verschillende soorten natuursteen terrastegels, betontegels en gebakken klinkers. Maar wat moet je nu kiezen? Ga je voor gemak en een warme uitstraling? Dan is een keramische houtlook tuintegel perfect voor jou weggelegd. Deze tegel is machinaal vervaardigd en heeft hierdoor rechte randen.

Keramische houtlook terrastegels zijn erg duurzaam. Ze zijn namelijk krasvast en kleurvast waardoor je er jarenlang van kunt blijven genieten. Ook zijn deze terrastegels veilig onder natte omstandigheden omdat ze zijn voorzien van een antisliplaag.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Totaaltegel
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen