Tuintegels Houtlook

Houtlook terrastegels zorgen voor een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Totaaltegel biedt een ruim assortiment aan terrastegels houtlook met de mooiste prints.

Geplaatst door: Totaaltegel

Keramische tuintegels met een houtlook

Tegenwoordig zien we veel houtlook tegels terugkomen in zowel de tuin als in huis. Wij bieden hierin dan ook een uitgebreid assortiment. Je kunt bij ons terecht voor zowel de houtlook binnentegels als de houtlook tuintegels in verschillende afmetingen, structuren en kleuren.

Vroeger werd vaak gekozen voor een echte houten vloer omdat deze een warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin hij ligt. Een houten vloer neemt veel onderhoud met zich mee waardoor men nu vaker neigt naar een keramische tegelvloer. Een keramische tegelvloer heeft als voordeel dat deze krasvast, kleurvast en vaak antislip is. Al deze voordelen gelden ook voor keramische tuintegels. Daarom is het nu ook mogelijk om een terras aan te leggen dat eruit ziet als hout maar de voordelen heeft van keramiek.

Het assortiment houtlook tuintegels is beschikbaar in diverse kleuren zoals bruin en grijstinten of een combinatie van deze kleuren. Het is in veel gevallen ook mogelijk om een houtlook binnentegel te combineren met dezelfde houtlook buitentegel. Dit zorgt voor een ruimtelijk geheel. 

Voordelen keramische houtlook terrastegels

Wanneer je een terras gaat aanleggen kun je kiezen uit verschillende steensoorten. Zo kun je bij Totaaltegel terecht voor keramische terrastegels, natuursteen terrastegels, betontegels en gebakken klinkers. Houtlook terrastegels zijn niet meer weg te denken uit het tegelassortiment. Het zorgt voor een warme uitstraling en kent vele voordelen ten opzichte van hout:

  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Antislip
  • Onderhoudsarm
  • Vorstbestendig
  • Eenvoudig te verwerken

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.