Besparen op onderhoud

Kosten besparen op tuinonderhoud

Goed advies kan kosten besparen!

Ook u wilt toch dat uw gezamenlijke buitenruimte of tuin er netjes en verzorgd uit ziet? De zorg voor buitenruimten waar mensen prettig wonen, werken en recreëren is ons vak. Zowel VVE’s, woningcorporaties, bedrijven als instellingen kunnen rekenen op het vakwerk, de kwaliteit én de garantie van T&G Terrein en Groenvoorziening b.v.

Het terrein en groen rondom uw gebouw moet effectief en efficiënt onderhouden worden, uitstellen kan tot achterstallige situaties leiden die later voor meerkosten kunnen zorgen. Bijvoorbeeld door niet op tijd te snoeien of niet regelmatig de bestrating schoon te maken.

Het is daarom verstandig om met een specialist van T&G te kijken wat de mogelijkheden voor onderhoud en eventuele besparingen kunnen zijn op het onderhoud. Soms is het omvormen van intensief onderhouden groen/ terrein een goede keuze. Veel onderhoud loopt door van jaar op jaar, neem samen met T&G uw huidige onderhoud pakket door en kijk samen of dit effectiever en efficiënter kan.

Daarnaast is het goed om samen te kijken naar de uitstraling van uw pand en de omgeving. Indien u een groene uitstraling wilt, dan is het belangrijk om op strategische punten groen te implementeren, zoals bij entrees en belangrijke doorgangen. Zijn de looproutes en entrees efficiënt ingericht?

Van het knippen van de hagen tot het onkruidvrij houden van de bestrating en de plantvakken en het herstraten van verzakkingen tot het schonen van de kolken. Maar ook de afscherming van trafohuisjes of geparkeerde auto’s met groene elementen kan een eenvoudige stap zijn in het optimaliseren van de uitstraling. Het is niet alleen voor de uitstraling belangrijk, ook de (sociale) veiligheid en het beheersbaar houden van het pand zijn van essentieel belang. Denk hierbij aan de toegankelijkheid van nooduitgangen en/of brandkranen, maar ook aan het uitvoeren van werkzaamheden door bijvoorbeeld de schilder of de glazenwasser; kan het gebouw wel optimaal beheerd worden?

Veel bestrating die niet of nauwelijks betreden wordt, geeft veel onkruidvorming en daardoor een onbeheerde uitstraling. Omvormen van deze bestrating naar gras (incidentele betreding, bijvoorbeeld door grasbetontegels) of bodembedekkende sierheesters (geen betreding) is dan wellicht een optie.

Samen met u stelt T&G graag een gedegen plan van aanpak op, dat precies bij uw wensen past. Wij kunnen uw groen en terrein onderhouden op basis van een onderhoudscontract of onderhoudsbeurten volgens afspraak.

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrein en Groenvoorziening BV

Terrein en Groenvoorziening BV

Zijweg Dungen 1a, 5480 AB  SCHIJNDEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.