Twee om twaalf doorgangsluiken Tender

In Groningen wordt hard gewerkt aan de realisatie van Tender, het zevende woongebouw in de Grunobuurt. Tender krijg 115 appartementen die door WarmteStad worden voorzien van verwarming en warm tapwater.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Duurzaam staat duidelijk bovenaan de boodschappenlijst. Hiermee is de keuze voor de twee dak- en twaalf vloerluiken van Gorter ook evident. De oplevering wordt in de tweede helft van 2024 verwacht. 

Veilig en duurzaam met RHT
De twee Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend. De meegeleverde schaartap maakt het geheel af. De trappen zijn eenvoudig te bedienen, perfect verstelbaar en bieden een optimale houdvast. Meer (prijs)informatie over de toegepaste dakluiken vindt u achter deze link. Direct een offerte op maat aanvragen? Dat kan hier.

Naast genoemde dakluiken, bevat het enorme woongebouw straks ook een twaalftal Gorter stalen uitneembare vloerluiken met verdiept deksel. De kenmerken op een rij

  • Voor binnen en buiten toepassing
  • Betegelbaar met keramische tegels
  • Reuk- en waterdicht
  • Voorzien van draadhulzen t.b.v. (bijgeleverde) handgrepen
  • Sluiting deksel middels inbusbouten
  • Inclusief afdekkapjes voor inbusbouten
  • Vijf jaar garantie

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.