Duurzaam bouwen met Gorter

In Oude Tonge bouwt Berg Bouw aan een kantoorpand volgens ontwerp van RO&AD Architecten. Door keuzes te maken die soms afwijken van de nu nog geldende norm wordt een duurzaam, vernieuwend en grotendeels circulair kantoorpand gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De bovengrondse constructie bestaat uit -zoveel mogelijk hergebruikt- hout. Het binnenklimaat wordt zo veel mogelijk op natuurlijke wijze gereguleerd, waarmee de installaties worden beperkt. Het pand wordt volledig aardgasvrij en voorzien van zonnepanelen en een batterij. Deze installaties worden met het dakluik van Gorter toegankelijk gemaakt. 

Het kantoorpand wordt een plek voor samenkomen en samenwerken, en is bedoeld om elkaar te inspireren en informatie te delen. In het pand zijn flexplekken, vergaderplekken en een presentatieruimte aanwezig, die ook gebruikt kunnen worden door mensen buiten de organisatie. Verenigingen en andere maatschappelijke initiatieven worden uitgenodigd om ook gebruik te maken van het pand.

Veilig het dak op
Het toegepaste RHT-dakluik zorgt, net als de overige dakluiken in het assotiment van Gorter, voor een veilige daktoegang en combineert dat met een uitstekende isolatie. De RHT-dakluiken zijn standaard voorzien van een volledig thermisch gescheiden constructie. Door het ontbreken van koudebruggen en de slim geplaatste isolatiematerialen verkrijgt het dakluik een zeer goede isolatiewaarde over de gehele constructie. Dit voorkomt condensvorming en zorgt voor besparingen op de energiekosten. De dakluikconstructie is bovendien geluids- en inbraakwerend. Een veilig gevoel!

Bewezen prestaties
Dit RHT-dakluik, dat geschikt is voor toepassing op platte en licht hellende daken is de eerste in de markt dat met een European Technical Assessment (ETA) geleverd wordt, de onbetwiste onderbouwing voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Met dit dakluik is eenieder die het dak van dit complex betreedt zeker van een veilige doorgang. Dat maakt onderhoudswerkzaamheden een stuk eenvoudiger. 

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.