Twee woontoren voor 300 studenten!

?In opdracht van Studentstay – een bedrijf dat huisvesting voor nationale en internationale studenten in Leeuwarden, Meppel en Emmen biedt- bouwt Friso Bouw aan twee nieuwe woontorens in Leeuwarden met in totaal 289 appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de daken heeft architectenbureau Mecanoo gekozen voor toepassing van twee Gorter® dakluiken.

Onderhoud aan het dak
Met de keuze van Mecanoo voor het Gorter RHT-dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de schaartrappen die worden meegeleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen. Gorter realiseert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Enkele voordelen op een rij:

  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terug- vallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht. 
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig. 
  • Het RHT-dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en is inbraak- en geluidswerend.

Geen vergunning nodig
De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.