Gorter dakluik op nieuwbouw Ridderkerk

Het plan Waterrijk in de wijk Het Zand wordt gekenmerkt door woningen gebaseerd op de architectuur uit de jaren ‘30. Het dak van dit duurzame appartementencomplex is van een Gorter luik voorzien.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Fase zes van de wijk Het Zand in Ridderkerk bestaat uit de nieuwbouw van 95 woningen verdeeld over 58 appartementen en 37 grondgebonden woningen. Het plan, Waterrijk gedoopt, kenmerkt zich door brede singels en vijvers, en prachtig ontworpen woningen gebaseerd op de architectuur uit de jaren ‘30. Het dak van dit duurzame appartementencomplex is van een Gorter luik voorzien.

Dit project is tot stand gekomen door de samenwerking tussen onder meer Venster Architekten en uitvoerder Herkon. De wijk bestaat uit een gevarieerd woonaanbod van comfortabele energieneutrale woningen.

Het toegepaste dakluik van Gorter (de RHT7090) draagt bij aan de energieneutraliteit van het appartementencomplex. Dit luik heeft een hoge isolatiewaarde, wat de kans op condensvorming minimaliseert. Het dakluik heeft een dagmaat van 700 x 1400 mm, is veilig met één hand te bedienen en biedt dankzij de bijgeleverde schaartrap de gehele weg naar het dak een veilig houvast. Zo kunnen de onderhoudsdiensten op een veilige en praktische wijze het dak op.

Bezoek http://www.gorterluiken.nl/ voor meer informatie over Gorter.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.