Uitvoering

Bouwkundige brandpreventie

Geplaatst door: Deap Bouwvisie

Brandveiligheid staat in Nederland hoog op de agenda en daarom zijn er vele wetten, regels, voorschriften en normeringen om herhaling van dramatische gebeurtenissen te helpen voorkomen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, is het altijd mogelijk dat er tóch brand uitbreekt. Dit kan nare gevolgen hebben voor, bewoners, uw medewerkers, uw pand, producten en inventaris. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat de gevolgen zo beperkt mogelijk blijven. 

Deap Bouwvisie kan zorgen voor de uitvoering van het brandveilig bouwen en bouwkundige brandpreventie. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van brandwerende bescherming op hout-, beton-, glas- en staalconstructies of het plaatsen van brandwerende afbouw- en schachtwanden en denk ook aan het brandwerend afdichten van naden, wandafsluitingen, kabelgoten en buisdoorvoeringen. Wij hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw pand voldoet aan de WBDBO-eisen uit het Bouwbesluit.

Is uw pand al brandveilig? Laat het checken door Deap Bouwvisie.

https://deapbv.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie

Magneetstraat 5, 1014 CC  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.