Upgrade centrale intercom en postvakken

Niko biedt appartementengebouwen een geïntegreerde oplossing voor het beheren van verlichting, toegangscontrole en energiemanagement. Slimme postvakken, videointercom met binnenposten met inzicht in opbrengst van de zonnepanelen en energieverbruik.

Geplaatst door: NIKO

Niko biedt appartementsgebouwen een geïntegreerde oplossing voor het beheren van verlichting, klimaatbeheersing, daglichtsturing, toegangscontrole en energiemanagement. Het streeft ernaar de efficiëntie te verbeteren, de operationele kosten te verlagen en een comfortabele en productieve werkomgeving te creëren. Het is een veelzijdige keuze voor modern ruimtebeheer en kan helpen bij het bereiken van duurzaamheidsdoelen en kostenbesparingen.

  1.     Oplossingen voor energiebesparing en lichtcomfort

Met een uitgebreid aanbod aan autonome en lokale lichtsturingsoplossingen richt Niko zich vandaag op de tertiaire projectenmarkt. Daarbij legt Niko specifiek de focus op een aantal professionele sectoren en publieke instellingen: kantoren, administratieve gebouwen, bedrijfsgebouwen (KMO’s), scholen, universiteiten, woon- en zorgcentra (RVT’s), ziekenhuizen en ondergrondse parkeergarages.

 -       Bewegingsdetectie

Je gebouwen energie-efficiënt én toekomstbestendig maken kan met Niko. De bewegings- en aanwezigheidsmelders van Niko koppelen bekroond design en innovatieve functionaliteiten aan onafhankelijk gecertificeerde prestaties - en dat alles in een veelzijdig assortiment plafonddetectoren met bewegings en -aanwezigheidsmelders. De detectoren zijn voorzien van de nieuwste technologie en innovatieve functies die niet alleen meer comfort, gemak en veiligheid bieden, maar ook energiezuinig zijn.

 -       Daglichtsturing

Bij automatische lichtregeling wordt de verlichting met behulp van dimmers en daglichtregeling tot het juiste niveau geregeld, afhankelijk van de intensiteit van het rechtstreeks binnenvallend daglicht (openloopsysteem). Zo wordt optimaal gebruikgemaakt van het natuurlijk licht en wordt de ruimte altijd ideaal verlicht. In combinatie met bewegings- of aanwezigheidsmelders brandt de verlichting bovendien enkel wanneer iemand in de ruimte aanwezig is.

  1.     Smart Building System NHC van Niko

Bedien alle verlichting vanuit één systeem met het smart building system NHC. Manage het energieverbruik en bekijk wat je zonnepanelen opbrengen. Creëer verschillende sferen voor elk moment van de dag. Maak het voor je werknemers eenvoudig deze sferen zelf te bedienen. Daarnaast is het systeem uit te breiding met Niko design schakelmateriaal of innovatieve touche schermpjes.

  1.     Toegangscontrole en slimme postvakken

Niko heeft veel ervaring in het bieden van mooie en bijzonder functionele toegangscontrole oplossingen. Deze gaan van een eenvoudige beldrukknop tot kwaliteitsvolle buitenposten met een deurtelefoon of videofoon. Met eenvoudige binnenposten of luxe led schermen zodat je kan zien wie er buiten aan belt. En dit alles is te integreren in een (slimme)postvakken systeem. ‘

Bedrijvengids Geplaatst door
NIKO

NIKO

Schorsweg 4, 8171 ME  Vaassen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.