NIKO

NIKO

Schorsweg 4, 8171 ME  Vaassen

Over ons

Niko ontzorgt VVE's in het renoveren van de toegangssystemen zoals deurintercomsystemen, videobuitenpost systemen en slimme postvakken. Maar ook videobinnenpost systemen eventueel te integreren met het Niko smart home systeem Niko Home Control.

Van A tot Z

Wij denken mee in het offerte traject en bieden rechtstreeks een passende offerte met het juiste advies. Vervolgens leveren wij alle producten, vervangen het oude materiaal waaronder ook de bekabeling, en installeren de nieuwe producten. Pas als alles werkt en de bewoners blij zijn gaan wij weer weg. Maar ook voor het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Niko staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. 

Onze missie

We geven om mensen

We houden van een goede verstandhouding. Daarin maken we geen onderscheid tussen klant, installateur, adviseur, leverancier, eindgebruiker of onze eigen mensen.

We dragen ook zorg voor onze planeet. Voor onszelf en voor de volgende generaties.

Tot slot houden we ook van design en innovatie. Dat zal nooit veranderen.

Meer over Niko

domotica zelf koppelen in de keuken en Niko home cotrol integreren vanuit je zetel

We hechten veel waarde aan kwaliteit

Met meer dan 100 jaar ervaring heeft Niko een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid, design en innovatie.

Elke schakelaar en elk stopcontact wordt getest en nog eens getest, tot wij er zeker van zijn dat ze 30 jaar meegaan bij normaal dagelijks gebruik. Maar net zo belangrijk is dat je een tijdloos design in huis haalt waar je nog jaren van kunt genieten.

Design zit in ons DNA

Voor elk nieuw fysiek en virtueel product zorgt een gespecialiseerd team ervoor dat het design en de interface een eenvoudige installatie, configuratie én bediening garanderen.

De vele awards die Niko heeft gewonnen en de bijzondere loyaliteit van onze klanten bewijzen dat design en gebruiksgemak hand in hand gaan.

Meer weten

hoe schakelaars en stopcontacten met steekklemmen installeren?

Wij blijven innoveren

De designers en ontwikkelaars van onze uitgebreide onderzoeksafdeling worden gedreven door wat er in de wereld gebeurt en creëren voortdurend innovatieve elektronische oplossingen.

Niko werkt ook samen met partners aan de ontwikkeling van slimme oplossingen die het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker maken. Door open te staan voor nieuwe technologieën en ecosystemen en toekomstbestendige oplossingen te creëren, bevestigt Niko zijn status als gevestigde waarde op het gebied van huisautomatisering.

Info over patenten

een digitale schakelaar met touchscreen voor verlichting, verwarming en veel meer

https://www.niko.eu/nl-nl/hulp-nodig/contact-form

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.