Uw terrein beveiligen en afsluiten?

Voor het afsluiten van uw terrein of het beveiligen van uw parkeerterrein zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan een slagboom of een verkeerspaal. Graag vertellen we u meer over de diverse mogelijkheden.

Geplaatst door: Vlinck

Voor het afsluiten van het parkeerterrein bij een appartementencomplex of wooncomplex kan een slagboom een perfecte oplossing zijn. Ongewenste voertuigen hebben geen toegang meer tot de parkeerplaatsen van de bewoners. Wanneer een slagboom gecombineerd wordt met een toegangscontrolesysteem kunnen bewoners en beheerders de slagboom gemakkelijk openen. Daarnaast is het mogelijk om de slagboom op afstand te openen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de slagboom te bedienen. Denk aan een handzender of een app.

Onze slagbomen zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben daarnaast een modern design. Bij stroomuitval zijn onze slagbomen eenvoudig met de hand te bedienen.

Een andere mogelijkheid voor het afsluiten van uw terrein is door gebruik te maken van een verkeerspaal. Een verkeerspaal, ook wel parkeerpaal, rampaal of bollard genoemd, is een verzinkbare paal waarmee u een inrit kunt afsluiten. Waar een slagboom ideaal is om het verkeer op het terrein te regelen is een verkeerspaal juist weer goed bestand tegen vandalisme. Een verkeerspaal weert geen fietsers of voetgangers. De palen gaan lang mee en kunnen eenvoudig bediend worden met een handzender of een GSM module. De verkeerspalen hebben een elegante uitstraling en zijn verkrijgbaar in RVS of gepoedercoat en met of zonder LED verlichting.

Een combinatie van een slagboom en een verkeerspaal is ook mogelijk. Bent u benieuwd wat de beste oplossing is voor uw (parkeer)terrein? We denken graag met u mee. Bel met één van onze toegangsspecialisten via 0318 254 754 of mail naar sales@vlinck.nl.

Bekijk ook onze website voor meer veilige oplossingen. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Vlinck

Vlinck

Molenstraat 15, 3927 AB  Renswoude

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.