veilig uw beelden terug kijken

Uitleg over de Dynamic DNS service en hoe SmartenDuurzaam hiermee een passende veilige oplossing biedt om uw camera's op afstand te kunnen bekijken.

Geplaatst door: Smart en Duurzaam

Op een veilige manier uw camera's op afstand bekijken via SmartenDuurzaam

Uitleg over de Dynamic DNS service en hoe SmartenDuurzaam hiermee een passende veilige oplossing biedt om uw camera's op afstand te kunnen bekijken.

 

Op afstand uw camera’s bekijken op een veilige manier via SmartenDuurzaam

Als professioneel installatiebedrijf staat bij ons veiligheid hoog in het vaandel, hierbij hechten wij ook grote waarde aan serviceverlening. Om deze redenen bied SmartenDuurzaam een veilige verbinding voor het bekijken en beheren van uw camerasysteem op afstand.

Bij huidige camerasystemen wordt vaak een cloud service gebruikt om op afstand bij uw camera’s te komen. Dit gebeurt via een server die vaak ergens in China in een datacenter verstopt zit. Hiervan weet niemand of het veilig is en wat er dus met uw gegevens gebeurt. Wij vinden dit geen veilige oplossing en daarom bieden wij een alternatief. In de onderstaande illustratie ziet u hoe de verbinding vanuit de fabrikant word opgezet.

Hik Connect diagram

Bij het gebruik van een cloudserver is uw veiligheid niet gegarandeerd. Al het verkeer gaat via een externe partij en niemand kan daarvan de veiligheid garanderen. De cloudservice is een makkelijke oplossing, maar niet de oplossing die wij prefereren. Wij vinden dat bij camerabeveiliging een bepaalde vorm van zekerheid noodzakelijk is. Camerabeelden zijn privé en dienen niet door derden bekeken te kunnen worden. Tevens zijn uw accountgegevens ten aller tijden privé en er is altijd een kans op datalekken. Om dit te voorkomen heeft SmartenDuurzaam een veilige oplossing.

Wij prefereren een rechtstreekse verbinding. Het uitsluiten van de server bij de fabrikant maakt dat de verbinding veiliger en tevens zonder tussenkomst van derden is. Hierdoor is geen account nodig om bij een externe server in te loggen. Wat wij bieden is een rechtstreekse verbinding vanaf uw telefoon naar uw camerarecorder zoals u hieronder kunt zien in de illustratie.

Peer-2-Peer diagram

Uw modem thuis is bereikbaar via een zogenoemd IP-adres bijvoorbeeld “72.149.74.24”, omdat dit erg lastig is om te onthouden bestaat er een service genaamd Dynamic DNS. Hier huur je een makkelijkere naam zoals: “voorbeeld.ddns.net”. Het IP-adres thuis kan ook zomaar veranderen. Op het moment dat er gebruik gemaakt wordt van een Dynamic DNS maakt het niet uit als het IP-adres veranderd. Door het modem zo in te stellen dat hij zijn adres doorgeeft aan de Dynamic DNS service zal het IP-adres altijd netjes bijgewerkt worden. Met de juiste configuratie kan op deze manier de verbinding rechtstreeks naar u thuis of op kantoor worden opgezet.

Bij SmartenDuurzaam leveren wij deze oplossing als dienst voor een ieder die hier behoefte aan heeft. Of het nou gaat om een nieuw systeem of een reeds bestaand systeem, het is voor iedereen mogelijk. Mocht u gebruik willen maken van deze dienst neem dan contact op via 0485-746001 of stuur een e-mail met uw wensen en situatie naar sales@smartenduurzaam.nl

SmartenDuurzaam logo

Bedrijvengids Geplaatst door
Smart en Duurzaam

Smart en Duurzaam

Kovel, 12, 5431 ST  Cuijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.