Montihek aan het werk voor VvE's

In opdracht van de VvE Haringvliet 303-397 te Rotterdam gaat Montihek Balkonhekken B.V. de glashekken van de balkons vervangen.

Geplaatst door: Montihek Balkonhekken BV

En natuurlijk wordt ook de Omgevingsvergunning geheel kosteloos door ons geregeld.

Tijdens uw eerste contact met ons zal u al ervaren dat wij u graag willen helpen en begeleiden in dit proces. Hierbij geven wij u graag advies over de uitvoering, veiligheid, duurzaamheid en kosten. Met onze expertise wordt in nauw overleg met u bepaald hoe het eindresultaat eruit moet zien. Ons advies kan tot een ‘verrassende’ oplossing leiden die uiteindelijk geld bespaart én de veelal oudere appartementgebouwen een enorme upgrade geven die past bij deze tijd.

De hekwerkprojecten worden gerealiseerd in samenwerking met vaste (betrouwbare) partners. Zodoende kunnen wij ook gelijktijdig betonreparaties voor u laten uitvoeren. Naast kwaliteit en veiligheid staat advies en begeleiding hoog bij ons in het vaandel.

Onze bedrijfscultuur is te typeren als no-nonsense met directe en korte communicatielijnen. Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid.  Montihek Balkonhekken gaat graag met u de uitdaging aan en biedt u maatwerk oplossingen voor hekwerken in renovatieprojecten.

Klanttevredenheid

Wij zetten de klanttevredenheid van onze klanten op de eerste plek. Dat betekent dat we tijdens onze uitvoering regelmatig met onze opdrachtgevers zullen evalueren, zodat we kunnen bijsturen en verbeteren waar nodig. Elke dag een stukje beter worden, zodat we elk project afsluiten met minimaal een 8 van onze klant; dat is ons doel!

Montihek VvE Stappenplan (MVS)

Exclusief voor de VvE eigenaren en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld. Het MVS biedt advies en totale ondersteuning aan de voorzitter en/of technisch team van de Vereniging van Eigenaars vóór, tijdens en ná het vervangen van de hekwerken.

Het MVS bestaat o.a. uit de volgende stappen:

 • Kennismaking en inventarisatie van de wensen van de VvE met passend advies;
 • Opstellen budget en kosten;
 • Geven van een presentatie en advies aan de leden van de VvE (ook in de avonduren mogelijk);
 • Een eerste schetsontwerp en/of monstermaterialen overhandigen aan de VvE;
 • Overleg met de VvE over Plan van aanpak;
 • Omgevingsvergunning¹ aanvragen bij uw Gemeente;
 • Opstellen van een planning met voortgangsschema;
 • Communicatie naar bewoners;
 • Uitvoering;
 • Oplevering;
 • Garantie² met onderhouds- en reinigingsvoorschriften.

(1) Het aanvragen van een Omgevingsvergunning wordt kosteloos (m.u.v. de legeskosten) door Montihek verzorgt.
(2) De kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct is van hoog niveau waarbij onderhoudsvrije termijnen van 10 jaar, ondersteund met een garantiecertificaat, bij ons geen uitzondering zijn.

De laatste jaren hebben wij  vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op. Staat er bij u een hekwerkrenovatie gepland, neemt u dan gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

Exclusief voor de VvE eigenaars en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het ‘Montihek VvE Stappenplan’ ontwikkeld. Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering, rekening houdend met de wensen en het budget. De laatste jaren hebben wij vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op.

VvE Mozartlaan te Den Haag / Kijkduin

In het begintraject zijn wij al door de VvE benaderd om voor dit project een ontwerp te maken. Mede omdat dit gebouw redelijk dicht bij de kust staat was het noodzakelijk, vanwege de wind, dezelfde hekhoogte aan te houden. (meer…)
LEES MEER

VvE Broersvest te Schiedam / Centrum

Montihek Balkonhekken heeft voor de VvE alle windschermen en galerijhekken van vijf verdiepingen vervangen voor glashekken met gekleurd gelaagd veiligheidsglas. Tevens hebben wij geheel kosteloos de Omgevingsvergunning voor de VvE verzorgd.   (meer…)
LEES MEER

VvE Van Karnebeekstraat te Dordrecht / Crabbehof

In opdracht van Grandia Betonherstel heeft Montihek 64 balkonhekken voor de VvE vervangen voor glashekken met gekleurd gelaagd veiligheidsglas. Na deze upgrading kunnen deze balkons weer vele jaren mee! (meer…)
LEES MEER

VvE Lekboulevard te Nieuwegein / Lekboulevard

Nadat wij een presentatie en een modelhekje aan het bestuur hadden afgegeven hadden wij direct het vertrouwen van de VvE. En dat was wederzijds. (meer…)
LEES MEER

VvE Wilgenhoek te Capelle aan den IJssel / Schenkel Noord

Verdeeld over twee gebouwen heeft Montihek voor de VvE en haar Beheerder de balkon- en galerijhekken en privacyschermen vervangen. (meer…)
LEES MEER

VvE Van Doorneberglaan te IJmuiden / Zee- en Duinwijk

Montihek leverde hier meer dan 300 meter glashek type AL100 en 15 privacyschermen type PSJ1. (meer…)
LEES MEER

VvE Pruylenborg te Zwijndrecht/Walburg

96 appartementen aan de Pruylenborg. Verdeeld over twee appartementsgebouwen heeft Montihek voor de VvE en haar beheerder in totaal 84 stuks balkonhekken en 168 stuks privacyschermen vervangen. Ook zijn de terrassen voorzien van nieuwe glashekken met privacyschermen. Daarnaast zijn alle hekken voorzien van een vlaggenmasthouder. (meer…)
LEES MEER

VvE Paul Krugerstraat te Vlissingen / Centrum

Montihek leverde hier ruim 350 meter glashek type AL101 en AL102. Opdrachtgever: Vastgoed Syndicering Nederland Referentie: 53126 / Appartementen aan de Paul Krugerstraat / Badhuisstraat      
LEES MEER

VvE Roosstraat te Zwijndrecht / Kort Ambacht

Montihek leverde hier 800 meter galerijhek in glashek type AL200. Opdrachtgever: VvE Referentie: 53046 / 80 appartementen aan de Roosstraat  

 

http://www.montihek.nl/contact/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Montihek Balkonhekken BV

Montihek Balkonhekken BV

Tinstraat 63, 2984 AN  Ridderkerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.