Vergroot de Inbraakveiligheid

Bij grote verbouwingen in huis is er altijd de mogelijkheid andere kleinere dingen mee te nemen aangezien je toch in de rotzooi zit en alles dan gelijk in een keer gedaan is.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Vergroot de Inbraakveiligheid bij Verbouwing


Bij grote verbouwingen in huis is er altijd de mogelijkheid andere kleinere dingen mee te nemen aangezien je toch in de rotzooi zit en alles dan gelijk in een keer gedaan is. Sommige van deze werkzaamheden zijn mode gevoelig, zoals behangen en verven terwijl andere inspelen op nieuwe mogelijkheden en vernieuwd milieubewustzijn zoals isolatie en een nieuwe cv-ketel. Maar er is ook een ander aspect waarop verbeterd kan worden bij verbouwing en met goed rendement en toch wordt er vaak niet aan gedacht: de inbraakveiligheid. En natuurlijk wil je het resultaat van de verbouwing aan iedereen laten zien, maar niet aan ongenode gasten.

Inbraakveiligheid in modernere tijden

Hoewel het aantal inbraken in 2013 met 5% afnam ten opzichte van 2012 was er wel een verandering in de manier waarop woning inbraken gepleegd werden. Net als voorgaande jaren nam het aantal woninginbraken door middel van kerntrekken toe. De toename is zo groot dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) versneld werd aangepast en sinds april 2014 mag het keurmerk enkel toegewezen worden als alle sloten voorzien zijn van kerntrekbeveiliging. Deze versnelde aanpassing volgde slechts enkele maanden op de normale jaarlijkse wijzigingen door de sterke toename van de methode. Kerntrekbeveiliging vereist een cilinderslot of beslag met het hoogste SKG keurmerk van drie sterren, hiermee is je woning niet alleen beschermd tegen kerntrekken maar ook maximaal tegen andere inbraakmethoden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.